Hani bir söz vardır. Sözün bittiği yer bugünden sonra son sözü soyunma odasında teknik heyet, sahada futbolcular söyleyecek.

 14 Nisan 2017 Cuma günü Yeni Spor Kompleksine büyük çıkarma yapacağız. Takımı destekleme anlamında hiçbir sıkıntı yaşamayacağız. Ekibimizin  futbolcu yapısı, rakibimizin kadro yapısından her zaman yüzde otuz daha üstün olduğumuzu biliyoruz. Fakat müsabaka günü takımın sahaya çıkmadan önce motivasyon konusunda en üst düzeyde olmamamız gerekir.Motivasyon konusunda müsabaka öncesinde takımımız istenilen konumda olmazsa o zaman iki takım arasındaki futbolcu kalitesi oranındaki yüzde otuzluk fark ortadan kalkar. Bunun yanında final karşılaşmasında taraftarlarımız doksan dakika takımı destekleyeceklerini biliyorum. Fakat taraftarlarımız rakip futbolcular topa sahip olduklarında veya duran top kullandıklarında ıslık çalarak yapacağımız baskılar rakibin gardını mutlaka düşürecektir.. Afjet Afyonspor Yönetimiz final karşılaşması öncesinde Yeni Spor kompleksi  sahasında mutlaka bir çalışma yapmamız için çalışmalar yapacağına inanıyorum.

Camia olarak büyüğüz

Final müsabakası öncesinde Afjet Afyonspor Taraftarlar Derneği Başkanı ile görüştüm. Cuma günü  Yenişehir stadını dolduracaklarını dile getirdi. 

Son söz teknik heyete ve futbolcularda

Afjet Afyonspor Cuma günü oynayacağı final müsabakası için ilk önce Yönetim Kurulu ekibimizin en güzel şekilde sahaya çıkması için her türlü güzel çalışmayı yaptı. Afjet Afyonspor Yönetimi lig maratonunda kendi üstlerine düşen çalışmaları en iyi şekilde planladılar. Afjet Afyonspor Taraftarlar Derneği Başkanları  önderliğinde final maçında takımlarının kazanmaları için 12. adam olarak gerekli desteği verecekleri çalışmaları kusursuz yapıyorlar. Yerel basında üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya devam ediyorlar. Final karşılaşması için geriye kalan iki şey kaldı. Teknik heyetin futbolcuları final karşılaşmasına en iyi şekilde Motive etmeleri, Futbolcularında sahada görevlerini yaparak rakiplerini yenmeleri gerekiyor. Yukarıda dediğim gibi sözün bittiği yerdeyiz.

Dersimiz Adliye

Oku Bakayım 2.lig

Büyük maça  artık saatler kaldı!..Cuma günü 2. Lig'e çıkma maçı olan Ankara Adliyespor ile Yeni Şehir Stadı'nda karşılaşacak olan Afjet Afyonspor,  bu karşılaşmadan üç puan alması halinde şampiyonluğu iki hafta önce ilan edecek.

Final maçının oynanacağı saat olan 15.00'te çalışan mor beyazlı futbolcular önceki günkü çalışmaya serbest ısınma koşusu ve ısınma hareketleri ile başladı. Topla koordinasyon ve pas çalışması yapan Afjet Afyonspor,Ankara Adliye maçının taktiğini uyguladı. Teknik Direktör Yasin Tunçer taktik çalışmasının ardından takımı ikiye böldü. Bir grup dar alanda maç yaparken, diğer grup, maçın uzama ihtimali düşünülerek penaltı çalıştı. Ardından gruplar değişti.Antrenmanda son olarak tam sahada çift kale maça geçildi. Yaklaşık yarım saat süren maç sıcak havada oynanmasına karşın futbolcuların hırsı ve isteği dikkat çekti. Antrenmanın ardından futbolcular çıplak ayakla sahayı turladı ve tüm elektriğini toprağa bıraktı. 

Geri sayım başladı!

3 Lig’de 2.lige çıkmak için büyük avantaj yakalayan takımımız için bütün il kenetlendi. Yıllardır 2. lig özlemi çeken grubunun en az gol yiyen takımı Afjet Afyonspor’da yöneticilerin, oyuncuların ve taraftarların tek sloganı 2. lige çıkmak 

3. Lig’de 2.lige çıkmak için büyük avantaj yakalayan takımımız için bütün il kenetlendi. Yıllardır 2. lig özlemi çeken grubunun en az gol yiyen  takımı Afjet Afyonspor’da yöneticilerin, oyuncuların ve taraftarların tek sloganı 2 lige çıkmak için “Bu Sene O Sene”.

 Tüm il kilitlenmeli

 Grubunda en az gol yiyen Afjet Afyonspor’un şampiyonluğu için bütün il halkı futbola kilitlenmesi bekleniyor. Hafta sonu takımımızın maç gününü iple çeken taraftarlar berabere kalınan maçta bile Mor beyazlıların rakiplerini yenerek üçüncü lige çıkacaklarından bir hayli emin gözüküyor.

Temsilcimizin Adliye ile oynayacağı şampiyonluk maçında taraftarlar sıcak, soğuk havaya, kar yağışına ve yağmura aldırış etmeden maçın bitiş düdüğüne kadar takımını desteklenmesi beklenmiyor. Tribünleri tıklım tıklım doldurması beklenen taraftarların Adliye maçında da takımını yalnız bırakmaması gerekiyor. Mor beyazlıların bir nevi şampiyonluk maçında bayrak ve flamalarla şehir merkezinden yürüyerek stada giden taraftarlar yol boyunca ilde ilginç görüntüler sergileyerek mor beyaz aşkını yeniden kalplere girmesi sağlanmalı.

15.000 taraftar 

Öte yandan Mor beyazlı takımın yeni şehir stadında Ankara Adliye ile oynayacağı şampiyonluk karşılaşması için taraftarlar büyük bir hazırlılık içerisine girdiği öğrenildi. Afyon’un söz sahiplerinden bu büyük gün için destek isteyen taraftarların Adliye karşısına 15000 taraftar çıkarmayı hedefledikleri öğrenildi. 

Kaptanlar söz verdi!

Afjet Afyonspor’un iki kaptanı Yasin ve Ömer, 14 Nisan 2017’da oynanacak olan Ankara Adliye öncesinde taraftara galibiyet sözü verdi. Kaptanlar bir üst lige çıkmak için takım olarak hazır olduklarını söyledi

Cuma günü Yeni Stadyumunda Afjet Afyonspor ile Ankara Adliye arasında oynanacak müsabaka için takım son hazırlıklarını yaptı. Saat 15.00’da başlayacak maç öncesinde Afjet Afyonspor’da moraller yerinde. Afjet Afyonspor’un iki kaptanı Yasin ve Ömer, taraftara galibiyet sözü verdi.

ADIMIZI ALTIN HARFLERLE BİR ÜST LİGE YAZDIRACAĞIZ

Takımın iki kaptanı Ömer ve Yasin galibiyet için taraftarın büyük desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Yasin, “Bizler büyük gün geldiğinde tribünlerin dolacağına yürekten inanıyoruz. . Bu iş kartopu gibidir. Yuvarlandıkça büyüyor. Bizlerde elimizden geldiğince taraftarımızı tribünlere görmek istiyoruz.3. lig için söz verdik. Hep birlikte mücadele edip hep birlikte zafere yürüyeceğiz. Biz her defasında mücadelemizi devam ettirdik. Taraftarda sabırlı olup bizi sahiplenmesi gerekiyor. Şimdi büyük finalde Ankara Adliye karşısında elde edeceğimiz zafer ile büyük sevinç yaşamak ve yaşatmak istiyoruz.   Takım arkadaşlarımın hepsine güveniyorum. Biz bir aileyiz ve bu aile hiç bir şekilde dağılmayacak. Belirlenen hedefe doğru emin adımlarla ilerleyip 2.lige çıkacağız. Ardından galibiyet alıp adımızı altın harflerle bir üst lige yazdıracağız” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞU HEDİYE EDECEĞİZ

İkinci kaptan Ömer, bundan sonra Adliye maçında yüzde 100 performans ile oynayıp efsane Şimşek’in  gücünü herkese göstereceklerini söyledi. “Kendimizi kanıtlamamız için çok az kaldı. Cuma günü oynanacak olan Ankara Adliye karşısında kazanıp taraftarımıza 2.ligi hediye etmek istiyoruz.  Bu yolda hep birlikte mücadele edip en güzel hediyeyi bu ile armağan edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Küllerinden doğdu

Afjet Afyonspor’un sezonun ilk transfer döneminde kadrosuna kattığı Aykut, bir golcünün yapamadığını yaptı.

Afjet Afyonspor’un sezonun ilk transfer döneminde kadrosuna kattığı Aykut Uluç, bir golcünün yapamadığını yaptı.. Sağ kanatta oynamasına rağmen rakip filelere 8 gol birden atan, takımına çok önemli puanlar kazandıran Aykut Uluç, Afjet Afyonspor’da kendini bulduğunu söyledi. 3. Lig 3. grupta yer alan Afyonspor’un gözde futbolcuların başında gelen  ve kariyerli bir oyuncu olmasına rağmen Afyonkarahisar’ı tercih etmesinin nedenlerini anlatan Aykut Afyon’a gelmesinde havanın iyi olmasının çok büyük etkisinin olduğunu ifade etti. Afyonspor’un şampiyonluğu için üzerine düşenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalıştığına dikkat çeken Aykut, gol krallığı hakkında iddialı bir açıklama yapmadı ama atabileceği kadar gol atmak istediğini söyledi.