Coşkundere, “ İlk yarı etkili oynadığımızı söyleyebilirim. iyi pozisyonlar yakaladık ve oyun anlamında iyi işler çıkardık. Ancak sonlandırmada ve final vuruşlarında etkili olamadık. İkinci yarıya çıktığımızda Afyon maça biraz tempo koydu ve bizim savunmanın bireysel hatasıyla gol yedik. İkinci golü de duran toptan yedik. Pozisyonlarımız vardı, atamadık ve sonucunda kaybettik. Afyonspor’a başarılar diliyoruz. Daha 16 maç var, bizim hedefimiz belli, inşallah ligde tutunup doğru bir kadro oluşturarak iyi bir Tokatspor izlettirmeyi düşünüyoruz. Şuan üst sırada 3 tane aynı puana sahip takım var.

FAVORİLER ÜSTTE

Gazetecilerin sorduğu favori olarak kimi görüyorsunuz sorusuna cevap veren Coşkundere, “ Favori takımlar zaten üstte, ben Hatayspor’u Antalya kampında seyrettim ve çok organize bir takım, yediği gol sayısı da az zaten, Afyon takımı da aynı şekilde alttan yükselerek iyi bir noktada bulunuyor ve bir ivmeniz var, bu dört takım arasında kendi aralarında oynayacakları karşılaşmalar belirler” dedi.

MAÇA ÇOK İYİ BAŞLADIK

Tokatspor’un oyuncusu Teoman Safa Erkan ise yaptığı açıklamada, “ Öncelikle maça çok iyi başladık. İlk 35 dakikaya kadar bütün topun hâkimiyeti bizdeydi. İlk yarı bulduğumuz pozisyonları atabilseydik çok iyi olacaktı. İkinci yarıya çok kötü başladık ve iki şansız gol yedik. Genele baktığımız zaman maç bizim hakkımızdı ama olmadı. Daha önümüzde 16 tane maç var. Bundan sonrası da bizim için çok daha iyi olacaktır” ifadelerine yer verdi.