Kocaeli Birlik mesaisine başlayan Afjet Afyonspor’ da büyük sessizlik hakim. Futbolcularda kafalar öne eğik, ağızları adeta bıçak açmıyor. Takım üzerinde oluşan olumsuz havayı dağıtmak işini teknik direktör Hasan Şimşir üstlenmiş durumda. Şimşir, futbolcularına yoğun bir terapi programı uyguluyor. Eyüpspor ile oynanan 7’in hafta karşılaşmasını 2-2skorla iki puan kaybederek hem ligde, hem de iç sahadaki galibiyet serisine nokta koyan, üstelik önemli derecede prestij kaybı yaşayan Afjet Afyonspor’daki üzüntü büyük. Hesapta olmayan beraberliğin izlerini üzerinden atamayan futbolcularda haftanın ilk çalışmasında ağızları bıçak açmadı. Kafaları önde bir şekilde moral-motivasyon düşüklüğü içindeki futbolcular, tekrar eski havalarını yakalamak için teknik direktör Hasan Şimşir’den destek görüyor. Şimşir’in bir psikolog gibi hem birebir, hem de toplu konuşmalarla yoğun terapi programı uyguladığı futbolcular, kendilerini toparlamaya çalışıyor. 

Moral aşılıyor!

Teknik direktör Hasan Şimşir, takımda oluşan kötü havayı dağıtmak için yardımcı antrenörlerin yanı sıra kaptan Türker ve takımın ağabeyleriyle durum değerlendirmesi yapıyor. Futbolcuların negatif havadan fazla etkilenmemeleri için kaptan ve ağabey rolündeki futbolculara sorumluluk veren Şimşir, yaptığı konuşmalarla moral aşılayıp, güven dağıtıyor.

MUTLAK KAZANMALIYIZ

Bu arada takımın içine düştüğü durumdan hiç hoşnut olmayan Şimşir, Kocaeli Birlikspor maçını çare olarak görüyor. Bu maçla birlikte takım içinde yeniden yapılanma içine gitmesi beklenen Afyonsporlu hoca, takım içinde farklı alternatifler deneyip çıkış yolu arayacak.  Şimşir, son sıradaki Kocaeli Birlikspor maçından mutlak galibiyet beklerken, alınacak galibiyetle takımda ve camiada morallerin düzeleceğine inanıyor.