Afyonspor’da bu haftadan itibaren transferin hareketleneceği ve imzaların gelebileceği belirtiliyor.

Temsilcimiz Afyonspor’da iç ve dış transfer atağının bu hafta içinde daha da artması bekleniyor. Yönetimin görüşme halinde olduğu oyuncularla imza noktasına geleceği söylenirken,listedeki futbolcuların mor beyazlı yönetimin  teklifini kabul ettiği ve işin artık imza aşamasına geldiği öğrenildi. Stoper konusunda da ekibimizin bu hafta içinde sonuç alabileceği gelen haberler arasında.

Savunma ve Orta Saha

Temsilcimiz Afyonspor stoper konusunda istediği isimlerle bu hafta işi bitirmek istiyor. Listede bir çok isim olduğu ve bu isimlerden en az biri ile anlaşma sağlayacağı belirtilen ekibimize en yakın ismin Salih Zafer Kurşunlu olduğu belirtiliyor. Öte yandan Erzurumspor’un sağ açık oyuncusu Ferit Erişçi’nin de Afyonspor’a  yakın olduğu gelen haberler arasındayken, Elazığsporlu orta saha Murat Kayalı’nın da imza aşamasına geldiği belirtiliyor.

Forvet öncelikte

Ekibimiz forvete de etkili bir isim transfer etmek istiyor. Gümüşhanespor’da sözleşmesi sona eren Ali Özgün ile Bandırmaspor ile sözleşmesi süren Atabey Çiçek için yoğun şekilde bastıran Afyonspor transfer komitesinin bu iki isimden birine bu hafta içinde imza attırmak istiyor. Atabey’in bonservisi olduğundan bu transfere zor gözüyle bakılırken, Ali Özgün’ün bir adım daha yakın olduğu belirtiliyor.