Kazan ve bekle

Spor Toto 3.Lig’de zorlu Diyarbekirspor engelini de 2-0’lık galibiyetle aşan Afjet Afyonspor şampiyonluk yarışında yoluna tam gaz devam ediyor. İkinci yarının başlaması ile birlikte ligde mükemmel bir çıkış yakalayan temsilcimiz üst üste 5 maçı da kazanarak puanını 58’e yükseltti. Lig’de 8 maça daha çıkacak olan Afjet Afyonspor’un hedefi belli. Önce 8 maçı da kazanmayı hedefleyen Afyonspor, ardından en yakın rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

BU FARK KAPANMAYACAK

Afjet Afyonspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular en yakın rakipleri aradaki puan farkının kapanmayacağına inanıyor. Her maça final gözüyle bakan Mor beyazlılar sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söylediler. En yakın rakiplerinin 8 maçlık maratonda takılacağına inan oyuncular ligde hiç bir rakipten çekinmiyor. Her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Teknik Direktör Yasin Tunçer ve Nihat Baştürk ikilisi takımın performansından bir hayli memnun.

Şimşek hava yakaladı

Teknik Direktör Yasin Tunçer ve Nihat Baştürk yönetiminde oynadığı evinde 38 maçtır kaybetmeyen Afjet Afyonspor’da büyük sevinç var. Şampiyonluk yolunda morallerin tavan yaptığı Mor beyazlı ekibimiz, gözünü şimdi deplasmanda oynayacakları zorlu Tarsus maçına çevirdi.

Teknik Direktör Yasin Tunçer ve Nihat Baştürk ile birlikte yakaladığı galibiyet serisini sürdürüyor. Son olarak evinde güçlü Diyarbekirspor engelini de aşarak evinde 38 maçtır yenilmeyen Mor beyazlı ekibimizde şampiyonluk yolunda moraller tavan yapmış durumda. Takım olarak birlik beraberliğin en düzey düzeye yükseldiği Afjet Afyonspor’da yeni hedef zorlu Tarsus deplasmanında da üç puana uzanarak galibiyet halkasına bir yenisini daha eklemek.

MÜTHİŞ HAVA VAR

Şampiyonluk yolunda tüm maçlarını kazanmak istediklerini belirten Teknik Direktör Nihat Baştürk, takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını söyledi. Baştürk, “Alınan sonuçlarla birlikte şehirde müthiş bir hava oluştu. Bu havayı sezon sonunda şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Hedefimize maç maç bakıyoruz. Diyarbekir maçını unuttuk. Tarsus karşılaşmasına iyi hazırlanarak galibiyet serimizi sürdüreceğiz” dedi.