Şampiyon olmaları halinde Umre sözü alan futbolcularımız, yeşil sahada rüzgar gibi esti. Afjet Afyonspor, evinde oynadığı şampiyonluk maçında Ankara Adliyespor’u 4-1 mağlup etti ve bitime 2  hafta kala 3.Lig 3.Grupta şampiyonluğunu ilan ederek direk olarak 2.Lige çıkmayı başardı. Şeneller Turizm organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan futbolcularımıza; Şeneller Turizm bilgilendirme, bilinçlendirme ve irşad programlarının ilkini gerçekleştirdi. Heyecanları ve mutlulukları her hallerinden belli olan futbolcularımız sahalarda yaşadıkları zirveyi Kutsal Topraklarda da yaşayabilmek adına hiçbir ayrıntıyı kaçırmamaya özen gösterdiler. Veysel Yüksel, Mehmet Ali Tortop ve Ahmet Türkkan'ın katılımları ile Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan, ney ve ilahilerle devam eden programda futbolcularımız duygu dolu anlar yaşadılar.

Şeneller Turizm Y.K.B. Bilal Şenel bilinçlendirme konuşmasında " Bu yolculuğun sıradan bir yolculuk olmadığına Allah'ın davetli misafirleri olduklarına dikkat çekerek; nasıl sezon öncesi ve devre arası hazırlık kampları ile bedensel, zihinsel, teknik, taktik ve teorik olarak hazırlanıyorsanız Umre'nin erdemini, mübarek toprakların hikmetini idrak edebilmek için de, mekanın ruhuna uygun şuurla hazırlıklar yapmalısınız. Biz Şeneller Turizm olarak tecrübeli hocalarımızla gerekli bilinçledirmeleri yapacağız" dedi. Gençlere Umrenin huzur veren havasını yaşatan Şenel "Cenabı Hak; Kur'an ve sünnetle emredildiği, ifade edildiği, tavsiye edildiği şekil ve usule uygun, mebrur, makbul

Şimşek veda’ya hazırlanıyor

Hedef 15.000 taraftar

Kendi evinde son Lig maçına çıkacak olan AFJET Afyonspor, bu maçla kendi evindeki ikinci gece maçına da çıkmış olacak. Düzyurtspor’u ağırlayacak olan şimşeklerin maçı yarın 19.00’da Arena’da başlayacak

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, yarın kendi sahasında Düzyurtspor’u konuk edecek.

Hazırlıklar Tamam

Ligde son maçı olan Düzyurt maçının hazırlıklarının son yapılan ter idmanıyla tamamlandığını belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Yasin Tunçer, “Ligin son maçı olması nedeni ile hazırlıklarımızda oyunculara fazla yüklenemedik. Yarın ki maçta ligin  son  maçına çıkıyoruz. Onun için oyuncularımıza teknik ve taktik yüklemeler yapıyoruz. Oyuncularımızı zinde tutacak taktiksel çalışmalar yapıyoruz. Kondisyona girmeden taktiksel antrenmanlarla hazır hale geldik. Dün yaptığımız son ter idmanının ardından hazırlıklarımızı tamamladık” dedi.

 “Son maçımızda üç puan almak istiyoruz”

Bu maçta sadece 3 puana odaklandıklarını belirten Yasin Tunçer bu maçı alıp taraftara çifte bayram sevinci yaşatmak istediklerini aktardı. Tiryaki, “Bu maçta sadece galibiyete odaklandık. Galibiyetten başka bir ihtimal düşünmüyoruz. Bu maçı da kazanarak seyircimize hem galibiyet sevinci hem de bayram sevincini yaşatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Mükemmel Bir Atmosfer Bekliyoruz”

Seyirciye ve taraftara güvendiğini ve gece maçına herkesin gelmesini beklediklerini aktaran Tunçer “AFJET Afyonspor taraftarını ve Afyonkarahisarlı futbolseverleri bu maça davet ediyoruz. Bugün oynayacağımız maçta sıcak hava yok, bir de mesai saati dışında olacağı için herkesin gelebileceği bir maç olacak diye düşünüyorum. Taraftarımızın bize her zaman verdiği desteği bu maçta da bir itici güç olarak göreceğiz. Taraftarımızdan burada dolu tribünlerle görsel bir şölen yapacağını biliyoruz. Herkesin rahat ve keyif alacağı bir müsabaka izletmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.