Tesislerde bir araya gelen Kulüp Başkanı Salih Sel ile Teknik Direktör Nihat Baştürk ve Yasin Tunçer, futbolcular ve tüm kulüp çalışanları ile birlikte 2. Lig'e çıktıkları için toplu fotoğraf çektirdi. 31 hafta boyunca inişli çıkışlı maçlarının ardından 2. Lig'e merhaba diyen Mor beyazlı ekip idman sahasında şampiyonluk pozu verirken, bazı futbolcular ise öz çekim yaparak bu anın tadını çıkardı.

Şimşeklerin 2. Lig özlemi

Spor Toto 3.Lig 3. grupta  en yakın rakibine yedi puan fark atan Egenin efsane kulüplerinden Afjet Afyonspor,bugün Adliyespor’u yenmesi halinde 2. Lig'e yükselecek.

Anadolu'nun efsane kulüplerinden Afjet Afyonspor yeniden profesyonel 2.liglere dönmeye hazırlanıyor. Anadolu'nun köklü kulüplerinden olan ve İkinci ligde bir dönem şampiyonluk yarışına giren Afjet Afyonspor, artık 3.ligde son günlerini yaşıyor. Aynı ligde yer alan ve şampiyonluk mücadelesini birlikte sürdürdüğü takımların geçtiğimiz hafta puan kaybetmeleri nedeni bugün ki Adliye maçını da kazanması halde 2. Lig'e yükselecek.

2.Lig için geri sayım başladı

Sahasında oynadığı maçlarda Spor Toto Süper Lig takımlarının seyirci ortalamalarının bile üzerinde seyirci oranı ile mücadele eden Afjet Afyonspor, son olarak 2 Nisan Pazar günü evinde oynadığı Muğlaspor karşılaşmasından üç puan ile ayrılmıştı. Spor Toto 3.ligde 71  puanla lider olan ve  uzun zamandan  beri yenilmeyen Afjet Afyonspor, bir üst lige çıkmak için Adliye yada diğer iki karşılaşmadan birinde alınacak üç puan ile 2. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

Şimdi destek zamanı

2. lig hasretini sonlandırmaya sadece 3 maç kaldığını söyleyen Afjet Afyonspor’da başarılı ve sempatik yönetici Yusuf Ulutürk “Teknik ekip ve futbolculara güvenimiz tam. Bu ekibin bizi 2.Lige taşıyacağına inanıyoruz. Adliye oynayacağımız maçta tribünleri doldurarak takımımıza destek versinler” dedi.

3 Lig 3.Grup’ta 71 puanla liderlik koltuğunda oturan Afjet Afyonsporspor’da artık gözler bugün oynanacak olan Adliye karşılaşmasına çevrildi..Bu 2. lig hasretini sonlandırmaya sadece 1 maç kaldığını söyleyen Afjet Afyonspor’da başarılı ve sempatik yönetici Yusuf Ulutürk , “Teknik ekip ve futbolculara güvenimiz tam. Bu ekibin bizi 2.lige taşıyacağına inanıyoruz.Camiamız ve taraftarımız Adliye maçında  tribünleri doldurarak takımımıza destek versinler” dedi. 3. Lig’de şampiyonluğu bir maç alması halinde ilan edecek olan ve  grubunda 71 puanla liderlik koltuğunda oturan Afjet Afyonspor, 2.lig özlemi sonlandırmaya çok yakın gözüküyor. 3 Lig 3.Grupta 31 .hafta maçında deplasmanda Maltepespor’u 1-0’lık skorla deviren Afjet Afyonspor, ligde son üç  maçına çıkacak. Afjet Afyonspor’un 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’de Afjet Afyonspor evinde Ankara Adliye ile karşı karşıya gelecek. Ulutürk “Afyon’u ve Afjet Afyonspor’u seven herkes bayrağı ve formasıyla maça gelip takımımızı desteklesinler.Tüm Afjet Afyonspor halkını artık Adliye maçına davet ediyoruz.” 

“Şampiyonluk maçımız”

Afjet Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik Ankara Adliye maçının öneminin ayrı olduğunu bu maçta alacakları bir galibiyetin kendileri için şampiyonluğu ilan edecek bir karşılaşma olduğu dile getirdi. 

Geçtiğimiz hafta 3.lig 3. Grupta çıkan sonuçlardan sonra  bitime üç hafta kala en yakın rakibine yedi puan  fark atan Afjet Afyonspor’da bütün dikkatler bugün oynanacak olan Ankara Adliye maçına çevrildi. Bu karşılaşmadan alacağı üç puanın kendisini şampiyon yapacağını bilen Mor beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarını hafta başından itibaren çok ciddiyet ile yaptı.  Konu ile ilgili olarak Afjet Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik; “Her maçın ayrı bir önemi var. Tek tek düşündük tüm sezonun maçlarını her zaman olduğu yine Adliye maçı var. Tabii bu maçın biraz daha önemi farklı. 2016-17 Sezonunun şampiyonluğunu garantileyeceğimiz maç. Bu maç için iyi hazırlanıyoruz arkadaşlarımızın keyifleri de, moralleri de yerinde. Seyircimizin desteği ile ve futbolcu kardeşlerimizin aynı oynadıkları oyun ile hep birlikte hareket ederek Alla nasip ederse evimizde oynayacağımız bu zorlu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

“Zor bir sakatlık”

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Maltepespor maçının 33’üncü dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve çekilen MR sonrasında sağ çapraz bağlarının koptuğu anlaşılarak sahalardan 4 ay uzak kalacak olan golcü oyuncu Fatih Şerifoğlu hakkında ki soruya da cevap veren Çelik; “Ciddi bir sakatlık. Bizimde futbol oynadığımız zaman içerisinde bende yaşadım bir sakatlık. Zor bir sakatlık. Allah’ın izni ile Fatih kardeşimiz inandığımız, güvendiğimiz çalışkan bir arkadaşımız. Onun için de geçmiş olsun diliyoruz ve üstesinden daha iyi gelecek. Kulüp olarak diğer arkadaşlarımıza olduğu gibi Fatih’e de desteğimizi vereceğiz. Kendisinin tabii duygusal yönü ortaya çıktı biz hep beraber onun yanındayız tez zamanda aramıza dönmesini istiyoruz. İyi bir tedavi ile aramıza dönecektir” diye konuştu. 

Rakiplerine korku saldı

3. Ligde ilki sezonunu yaşayan Mor beyazlı ekip, grubunda 31 maçta 58 gol attı. Ligde zirveye kurulan Mor Beyazlılar, gözünü Adliye’ye çevirdi.

Yasin Tunçer ve Nihat Baştürk ile uçuşa geçen Afjet Afyonsporspor, 2. lig hasrete son vermek istiyor. Spor Toto 3.Liginde ilk sezonunu yaşayan Mor beyazlı ekip, grubunda 31 maçta 58  gol attı. Ligde zirveye kurulan Mor Beyazlılar, gözünü Adliye’ye çevirdi.BAL Liginde bu sezon altıncı kez mücadele eden Afjet Afyonspor,geride kalan 23.hafta da performansıyla dikkat çekiyor. 3.ligde 31haftasında 71 puan toplayarak son ilk sezonun en iyi lig performansını sergileyen Mor Beyazlılar gözünü 3.Lig’e dikti. Teknik Direktör Yasin Tunçer ile ligi silip süpüren Mor beyazlı 71 puanla ilk sırada yer aldı. İlk yarıyı lider kapatan Afjet Afyonspor bugün oynanacak olan Adliye maçını kazanması halinde şampiyonluğu ilan edecek.