Sakarya ve Darıca galibiyetlerinin  ardından deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor’u konuk olan Jetler, geçtiğimiz hafta puan kaybı yaşamasına karşın 30 puan ile 9. yer alan Bursa temsilcisi Orhangazispor’u konuk edecek.

Rakip çok formda

Mor beyazlı temsilcimizin karşılaşacağı Orhangazispor, sezona galibiyet ile başlayarak hem iç hem de dış sahada serisini devam ettirdi. Temsilcimizin bir puan aldığı 23 haftada Düzyurt’a konuk olan Orhangazi, sahadan 1-0'lık skor ile mağlup ayrıldı ve ligdeki 10’uncu yenilgisini aldı.

Maç zorlu geçecek

Denizli maçının ardından Afjet Afyonspor’u zorlu bir viraj bekliyor. İlk engel Bursa’nın güçlü ekiplerinden Orhangazispor. Şampiyonluk iddiası olan Orhangazi sahasında çok iyi bir grafik yakaladı. Şimdiye kadar oynadıkları 11 dış saha karşılaşmasından 4 galibyet, 2 beraberlik ve beş yenilgi alan Orhangazi Mor beyazlı temsilcimize karşı sahaya mutlak puan yada puanlar içim çıkacak.

Kazanmıyorsan kaybetme

Pazar günkü maçta Afjet Afyonspor’da tek hedef zorlu karşılaşmadan  3 puan ile ayrılmak. Geçtiğimiz hafta Denizli BBŞ spor ile 1-1 kalan temsilcimiz zorlu karşılaşmalar beklerken, hedef bu zorlu karşılaşmalardan en az hasarla atlatıp sezonu şampiyonlukla tamamlamak.


“Her puana ihtiyacımız var”

Denizli BBŞspor takımının teknik patronu Yaşar Güvenli Afyonspor karşısında alınan puanın önemli olduğunu ve her puana ihtiyaçları olduklarını kaydederken, Mor beyazlı takımın hocası Hasan Şimşir her puanın kendileri için artı olduğunu dile getirdi.  

Bugün asıl hedeflerinin 3 puan almak olduğunu, bütün çalışmaları ona göre yaptıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlusu Yaşar Güvenli, dört hafta sonra ilk defa puan aldıklarını ifade etti. Güvenli, "Liderle oynadık, çocuklar maça çok iyi başladı. Golü de erken bulduk, fakat kırılma anları oldu, o kırılma anlarında golü yeyince maç kafa kafaya geldi. İkinci yarı da iyi oynadık. Maç 1-1 bitti, bir puan aldık. Bizim her puana ihtiyacımız var. Gönül isterdi ki hepsini alalım. 11 tane maçımız var, 6 tanesini içeride oynayacağız. Amacımız bu takımı ligde tutmak, bu çocukların bunu hak ettiğin düşünüyorum. Bundan sonra çalışmalarımızı bu yönde yapacağız. Kesinlikle bu ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Şimşir “Kayıp olarak görmüyoruz”

Düşündükleri şeyleri sahaya yansıtamadıklarını belirten Afjet Afyonspor Teknik Sorumlusu Hasan Erkin Şimşir, ”Buna üzülüyoruz. Her puan bizim için artıdır. Bunu bir kayıp olarak görmüyoruz. Arkadaşlarımıza güveniyoruz, daha sonraki maçlar için daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. İstediğimiz 3 puandı, ama futbol üç neticeli bir oyun normaldir. Denizli Büyükşehir Belediyespor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.