Yanlarında aileleri ve yeni doğmuş bebekleri ile gelen mutlu kafile; Kabe ile buluşma esnasında gözyaşları içinde duygu dolu anlar yaşadılar.Kabe'nin feyzi,rahmeti ve bereketi ile dünyevi kaygılardan sıyrılıp  edep ve hürmetle tasavvur üstü bir halde dualarını yaptılar.

Şampiyonluğa giden yolda müthiş bir taraftar desteğini arkalarına alan vefalı gençler; kendilerini destekleyen Afyon Sporlu taraftarlarına da dua ederek teşekkür ettiler.

Hediyeleşmenin Rasullah'ın sünneti olduğunu bilen futbolcularımız anneler gününde annelerine anlamlı bir hediye olsun düşüncesi ile onlar adına umre yaptılar.

İmrenilecek şekilde uyumlu,huzurlu ve mutlu görünen grup; insanlık ve İslam Tarihi'nin mihenk taşı olan Arafat,Mina,Müzdelife ve Cebel-i Sevr ziyaretlerini de gerçekeştirdiler.

Ziyaretçilerinin memnuniyeti ile farkını ortaya koyan Şeneller Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Şenel ;Yolculuğun ve mekanın önemine dikkat çekerek burada hiçbir anın boş geçirilmemesini belirtirken, ilahi lisan kelamında hem önemli hem de özel ibadetlerini hazzın zirvesinde yaşayabilmeleri adına Kur'an ve sünnette emredildiği, ifade edildiği şekil ve usulde makbul ve mebrur umreler yapabilmeleri için tüm tecrübelerini paylaştıklarını açıkladı.