Hedefine basamak basamak yukarıya tırmanan ve önüne çıkan tüm engelleri bir bir aşan Mor beyazlı ekip, 12 maç sonunda farkını tüm takımlara göstermeye devam ediyor. 

Pazar günü deplasmanda 2.ligin iyi takımların başında gelen Amedspor  ile karşı karşıya gelen 2.lig kırmızı grup Lig temsilcimiz Afjet Afyonspor, rakibini 1-0'lık skorla geçerken üst takımların puan kaybetmesi ile birlikte hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam etti. 

"Afjet Afyonspor geliyor!"

Maçın ardından gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Afjet Afyonspor Başkanı Ali Rıza Gürakar aldıkları galibiyetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gürakar; "Öncelikle bu galibiyette payı olanlara, sahada canını dişine takarak mücadele eden futbolcularımıza, saha kenarında ellerinden gelen her şeyin en iyisin yapmaya gayret gösteren teknik ekibimize ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.  Bu galibiyet Afyon halkına armağanımız olsun. Uzun lig maratonuna başladığımız ilk haftadan itibaren söylediğimiz tek bir şey vardı; Afjet Afyonspor'u en iyi noktalara getirene kadar mücadele edeceğiz dedik. Bu sözü tuttuğumuzu, aldığımız galibiyetler ve bulunduğumuz konum ile bir kez daha göstermiş olduk."