Temsilcimiz Afjet Afyonspor ,2016-2017 futbol sezonunda gösterdiği performansla zaman zaman eleştirilse de hiçbir zaman hedefinden uzaklaşmayarak sezon sonunda mutlu olan taraf oldu.. Temsilcimiz bu sezon gösterdiği performansla inişli çıkışlı bir profil çizse de son haftalarda göstermiş olduğu çıkışla 2.ligi  ne kadar çok istediğini izleyenlere gösterdi. Takımın en golcü ismi olan Fatih şüphesiz bu isimlerin başında geliyor. Bu sezon attığı gollerle takımın en golcüsü olan Fatih, oynadığı müsabakalarda rakip savunma hattını en çok yıpratan isim oldu. Hava topu hâkimiyetindeki başarı oranı takımda en yüksek isim olan Fatih, Mor beyazlıların üç puan kazanmada en önemli silahı durumunda.

Yasin ve Aykut çıkışta

Mor beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Yasin ve Aykut takımın Fatih’den sonraki en golcü isimleri arasında yer alıyor. Bu sezon attığı gollerle bütün dikkatleri sütüne çeken diğer isim ise Oltan, gösterdiği performansla da izleyenlerin takdirini toplamaya devam ediyor. Takımın hücum hattındaki en önemli silahlarından olan rakiplerinin karşısında gösterdiği performansla hocasından her zaman aferin alan Oltan, bu sezon gösterdiği performansla takımının en önemli silahlarından olmayı başardı. 

Fatih’in şanssızlığı

Hucüm bloğundaki hırsı ve mücadeleci ruhuyla ön plana çıkan Fatih, Maltepe ile oynanan lig maçında ayağının çekmesi  sonucu sahalardan uzak kalmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından Fatih takımla çalışmalara en kısa zamanda başlayarak formasını geri almak istiyor. 

Murathan çıkış yakaladı

Mor beyazlı temsilcimiz Afjet Afyonspor’un başarılı orta saha oyuncularından Murathan Buruş, bu sezon gösterdiği performansla gösterdiği performansla formasını taraflı tarfsız herkesin beğenisini kazandı. Takım olarak hız kazandık.

Mor beyazlı temsilcimiz Afjet Afyon, bu sezon oynadığı futbolla izleyenlerim tam olarak takdirini alamasa da son haftalarda gösterdiği performansla ne kadar Üçüncü ligi istediğini gösterdi. Ligin ikinci yarısında ilk yarısına oranla daha hızlı top oynamaya başlayan temsilcimiz takım olarak atağa çıkma ve takım olarak savunma yapma özelliğini kazandıkça da başarıyı yakalayan taraf oldu. .