Tüm futbolcuların katıldığı son  idman koşu ve 5’e 2 ile başladı, ardından kanatlardan orta ve gol çalışması yapıldı. Son bölümde ise yarım sahada çift kale maç vardı. Sinan takımdan ayrı düz koşu ve istasyon çalışması yaptı. Yarın son çalışmasını yapacak olan Mor beyazlı takım evinde Orhangazispor ile karşılaşacak.

Tunçer: “Rakipler bizi düşünsün”

Teknik patron Yasin Tunçer, “ Zor bir maça çıkacağız biliyoruz. İyi durumdayız, istikrarımız devam ediyor. 23’üncü hafta geçildi, ciddi bir dalgalanma yaşamadık. Kent takıma sinerji veriyor, aldığımız bu itici güçle maçlarımızı kazanıyoruz. Orhangazi takımını geçen haftaki  maçını izlettirdik. Nihat Hocam raporunu verdi. Rakiple ilgili elbette önlemlerimizi alacağız.Ancak asıl önemlisi bizim ne yapacağımız. Biz kendi  oyunumuzu oynarsak, istediğimizi alırız. Zorlu bir maç sürecinden az kayıpla geçtik, kalitemizi gösterdik. Artık rakipler bizi düşünsün” dedi. 


Taraftar Rekor Kıracak

Afyonspor taraftarı Orhangazi ile oynanacak maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

Afyonspor taraftarı Orhangazi ile oynanacak maç için hazırlıklarını sürdürüyor.
Tribünleri bu sezon hiç dolmadığı kadar doldurmak, takımının maçı kazanması için 90 dakika susmama hedefi belirleyen taraftar tahriklere de kesinlikle kapılmama kararı aldı.

Denizli’de yapılan çirkinliklere en güzel cevabı takımının sahada alacağı galibiyetle vereceğine inanan taraftar, ilçelerden de geleceklerle birlikte bu sezonun en fazla sayısına ulaşmanın planlarını yapıyor. Geçen yıl bu konuda grubun en ateşli ve kalabalık taraftarı olmayı başaran futbolseverlerin vereceği destek hiç kuşkusuz maçın kazanılmasında da önemli rol oynayacak.


Çelik yalnız bırakmadı

Sakaryaspor taraftarlarının saldırısına uğrayan kafilede ağır yaralanan Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, Denizli’deki maçı kaçırmadı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Denizli Büyükşehir Belediyespor ile Afjet Afyonspor arasında oynanan karşılaşmayı kısa süre önce saldırıya uğrayan  İbrahim Çelik de takip etti. Sezon başında Denizlispor yardımcı antrenörlüğü görevine başlayan fakat ailevi nedenlerle Afyon’a yerleşen ve burada Afyonspor Sportif Direktörlüğü görevine getirilen Çelik iki hafta önceki bir saldırıda ağıryaralanmıştı.

Sakaryaspor maçı dönüşünde Sakaryalı taraftarların yol kenarında pusu kurduğu Afyonspor otobüsü taşlanmış, ön camı parçalayan taşlardan biri İbrahim Çelik’in kafasına isabet etmişti. Kafatasında iki yerden çatlak bulunan Çelik hastaneye kaldırılmış ve ameliyat geçirmişti. Çelik ayağa kalkar kalkmaz takımının Denizli’deki maçına geldi. Sağlık durumunun iyi olduğu gözlenen Sportif Direktör Çelik, “Artık daha iyiyim.Hayat devam ediyor. Bu maçı kaçıramazdım. Dostlarımız burada onlarla da bir arada olma fırsatı buldum” dedi. Afjet Afyonspor ve Denizli BBSK arasındaki karşılaşmayı Denizlispor teknik heyet ve yöneticileri ile Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ve yöneticileri de takip etti.