TFF’nin önümüzdeki ay içerisinde çekeceği kurayla 2.ligde Beyaz ve Kırmızı grupta mücadele edecek takımları belirleyecek. Afjet Afyonspor geçtiğimiz sezon spor toto 3. Lig 3. Grupta  yer aldı ve 10 yıl aradan sonra mücadele ettiği 2. Lige çıkma başarısı gösterdi.. TFF 1.ligden düşen 3 takımın yanı sıra 3. Ligden yükleyen toplam 6 takım olmak üzere yeni sezonda 2. Ligde Beyaz ve Kırmızı grup olmak üzere toplam 36 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Afjet Afyonspor’un hangi gruba düşeceği ve hangi takımlarla mücadele edeceği merak konusu.

ŞİMŞEK TARAFTARI PEŞİNDEN SÜRÜKLEYECEK

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak olan Afjet Afyonspor geçmiş yıllarda olduğu gibi taraftarını yine peşinden sürükleyecek. Takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlar kilometrelerce uzaklara gidip Afjet Afyonspor’a destek verecekler. Anahaber gazetesi olarak taraftarı takımın gideceği muhteşem deplasmanları harita üzerinde işaretleyerek tespit yaptık. . Bu sezon 2.Lig deplasman haritası, bu 36 takımdan 18'si ile aynı grupta olacağız. Şimdiden Şampiyon Afjet Afyonspor”

LİGLER 26-27 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

Temsilcimiz Afjet Afyonspor’un da mücadele edeceği 2. Lig müsabakaları 26-27 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak. Mor beyazlı ekip  2017-2018 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla girecek.

MUHTEMEL RAKİPLERİ

TFF 1.lig’den 2.lige düşen takımlar: Şanlıurfaspor, Bandırmaspor, Mersin İdmanyurdu 
2.Lig Beyaz ve Kırmızı grup karması: Zonguldak Kömürspor, Amed Sportif, Koceli Birlikspor, Sivas Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Keçiörengücü, Hacettepe, Pendikspor, Konya Anadolu Selçuk, Fatih Karagümrük, Bucaspor, Kahramanmaraşspor, Fethiyespor, Gümüşhanespor, Kastamonuspor, Hatayspor, Menemen Belediye, Karşıyaka, Sarıyer, Etimesgut Belediye, Niğde Belediye, Eyüpspor,  Tokatspor, İnegölspor, Tuzlaspor, Kırklarelispor, Bugsaşspor, 3.Ligden 2.lige yükselen takımlar: Sancaktepe Belediyespor, Bodrumspor, Afjet Afyonspor, Altay, Silivrispor, Sakaryaspor.