Çarşamba günü saat 15.30’da ligin 29. haftasında konuk olacağı 12 Bingölspor maçı için dün hazırlıklarına devam eden Afjet Afyonspor, Yenişehir spor kompleksinde taktik çalışması yaptı. 12 Bingölspor karşılaşmasına mutlak üç puan parolası ile bilenen Afjet Afyonspor’da Teknik Patron Nihat Baştürk, oyuncularına terapi uyguladı. Statta taktik antrenmanı gerçekleştiren Mor-beyazlı ekipte, futbolcular maçı kazanıp, yarışa devam edeceklerini söyledi. Yardımcıları ile oyuncularıyla birebir görüşmeler gerçekleştiren Baştürk, artık tek puan kaybetmemek için her zamankinden çok çalışacaklarını söyledi.

Taktik çalıştı kampa girdi

Mor-beyazlı takım, dün Yenişehir Stadı’nda yaptığı antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi. Bugün kısa süreli bir ter idmanı yaptıktan sonra müsabakayı beklemeye koyulacak olan Afjet Afyonspor’da oyuncuların dünkü çalışmada hırslı ve istekli oldukları görüldü. Afyonspor’un hocası Baştürk, “Taraftar bizden zafer bekliyor. Bizde 12 Bingöl maçında kendilerine galibiyet sevinci, lig sonunda da şampiyonluk coşkusu yaşatacağız” dedi.

Bu taraftar da çok iş var

Bayrampaşa maçında başarıya ve coşkuya aç bir taraftar ile karşılaştığını belirten Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Yasin Tunçer, “Bu taraftarda çok iş var. Onlardaki ışığı gördüm, taraftar ile başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” dedi.

3. lig 3. Grupta hafta sonunda deplasmanda ligin 29.haftasında 12 Bingölspor’a konuk olacak olan Afjet Afyonspor’da hazırlıklar sürerken, Teknik Direktör Yasin Tunçer taraftara övgü geldi. Bayrampaşa maçında tribünlerde coşkulu bir Afyonspor taraftarı gördüğüne işaret eden Tunçer, “Bayrampaşa maçında başarıya ve coşkuya aç bir taraftar gördüm.  Deyim yerinde ise bu taraftar ölüyü diriltir. Bizde buraya taraftarımıza coşku ve heyecan vermeye geldik. Futbolcularımla birlikte burada bu coşku ortamını oluşturacağız. Biz saha içinde ttaraftarımıza coşku verdikçe onlar futboldan zevk alacak” dedi.

12 Bingöl maçı kazanılacak

Tüm hesap ve planlarını şampiyonluk için yapan Afjet Afyonspor’un hocası Yasin Tunçer, günde çift idman yaptırarak takımını 12 Bingöl maçına hazırlıyor. Tecrübeli teknik adam, antrenmanlarda adeta pestillerini çıkardığı futbolcularına, “12 Bingöl maçı kazanılacak. Sizlerden yüreğinizi ortaya koymanızı ve büyük taraftarımıza layık olmanızı istiyorum” dedi. Oldukça hırslı ve istekli gözüken futbolcularda taraftara galibiyet  sözü verirken, Çarşamba günü maçı kazanıp, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşacaklarını söyledi..

Hücuma hareket getirdi

Afjet Afyonspor sezon başında transferin son gününde renklerine kattığı Aykut Uluç , işinin hakkını en iyi şekilde veriyor. Geride kalan 28 maçın zaman zaman forma giyen Aykut, başarılı futbolunun yanı sıra Mor-beyazlı takımın en istikrarlı futbolcusu oldu.

3. Lig 3.Grupta mücadele eden ve Çarşamba günü 12 Bingölspor’u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir  engeli aşmak  isteyen Afjet Afyonspor’da Aykut sevinci yaşanıyor. Sezon başında transferin bitimine ramak kala apar topar  transfer edilen genç futbolcu jetlerin en istikrarlı futbolcusu oldu. Hücüm bölgesinde görev yapan Aykut Uluç , işinin ve formasının hakkını en iyi şekilde veren isim oldu. Geride kalan 28 maçta zaman zaman forma giyen genç futbolcu takımın en istikrarlı ismi olurken, en fazla forma giyen ve sahada kalan oyuncusu oldu.

Hücuma hareket getirdi

Transfer döneminde Afyonspor’a gelen Aykut Uluç, hücum kanadına hareket getirdi. Genç yıldız, hücumda rakip defansa zor anlar yaşatırken zaman zamanda attığı paslarla arkadaşlarını gol pozisyonuna soktu. 6 gol atan Aykut, savunmadaki başarısı ile de takımın geride kalan 11 maçında istikrar abidesi oldu.