Kolay kazanması gereken maçlarda ya yenilen, ya da berabere kalan Mor beyazlılar, Denizli macerasını da 2 puan kayıp ile tamamladılar. Taraftarının desteği ile maça çıkan, ancak soğuk ortamda bekleneni veremeyen Afjet Afyonsporlu futbolcuların deplasmanda kazanma niyeti tutmadı. Denizli’ye  kadar gidip maçı izleyen taraftarlar da hem oynanan futbola, hem de alınan sonuca hiçbir anlam veremediklerini söylediler.Her şeye rağmen gidiş ve dönüşte kafilenin havası yerindeydi

Üç puan umuduyla Denizli’ye  giden kafilenin dönüşteki morali çok da iyi değildi. Kafile dönüşte pasta ile moral bulmaya çalıştı. Gidişte büyük bir neşe içerisinde gözüken Afjet Afyonspor kafilesi, maç bitiminde çok da mutlu değildi.

Afyon her yerde 

Afjet Afyonspor, 3ncü Lig’de olmasına rağmen yine de kalitesinden taviz vermiyor. Afjet Afyonspor’u kötü hava koşullarına rağmen taraftarları da yalnız bırakmadı. Muhteşem bir kara yolculuğu yapan kafile, Denizli’de  krallar gibi karşılandı. Taraftarın gidişteki neşesi dönüşte hüzne dönüşse de, teselli bulmaya çalıştılar.

Rota Orhangazi

Bu hafta evinde çok zorlu bir müsabakaya çıkacak olan mor beyazlılar, Orhangazi karşılaşmasında mutlak üç puan istiyor.Hafta başı çalışmalarını bu rotada sürdüren Afjet Afyonspor’da hafta başından beri Fatih şerifoğlu’da çalışmalara başladığı antrenmanda futbolcuların neşesin son derece iyi olduğu gözlemlendi.