Mor beyazlılar ilk yarının son dört haftasında birbirinden güçlü takımlarla mücadele edecek.

TFF 2.ligde ilk yarının bitimine dört hafta kaldı. 2.lig kırmızı grupta yer alan Afjet Afyonspor ilk yarının son dört haftasında adete birbirinden kritik maçlara çıkacak. Bu hafta Buca maçı ile başlayan kritik dönemeçte mor beyazlılar bir anlamda da kaderini tayin edecek. 

Zor maçlar başlıyor 

Buca maçı ile başlayacak olan Mor beyazlılar, üst üste zor maçlar oynayacak. Ligin on dördüncü haftasında Buca ile evinde oynayacak olan temsilcimiz Afjet Afyonspor sırasıyla 3 Aralık 2017 tarihinde deplasmanda Kastomu 1966, 16 haftada 9 Aralık 2017 tarihinde yine deplasmanda Keçiörengücü, 17 haftada ise evinde ligin güçlü ekiplerinden biri olan Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. 

Kaderini belirleyecek 

Birbirinden zorlu dört maça çıkacak olan Mor beyazlılar, bu karşılaşmalarda alacakları sonuçlarla bir anlamda kaderini belirleyecek. Bu hafta evinde Bucaspor ile karşılaşacak olan Mor beyazlılar üst üste zorlu maçlar oynayacak. 16 haftada deplasmanda Kastamonu ile  başlayacak olan zorlu seri  yine Keçiörengücü deplasmanı ile devam edecek. Mor beyazlılar ilk yarının son maçını ise evinde Hatayspor ile oynayacak. Mor beyazlılar bu zorlu süreci en az hasar ile atlatmak isterken, bu maçlarda alacağı sonuç ise daha şimdiden merak ile bekleniyor.