Spor Toto 3.lig 3. Grupta yer alan Afjet Afyonspor bu sezon ilginç bir tezatlık yaşıyor. İç sahada ortalama 10 bin taraftara oynayan Afjet Afyonspor Yeni Şehir  Stadı’ndaki çıktığı 12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve yenilgi almayan tek takım oldu. . Sahasında 32  puan alan Mor Beyazlılar, grupta sahasında en çok puan alan 1. takım olarak dikkat çekiyor. Ancak deplasmanda da işin renginin çok farklı olduğu görülüyor. 

EN İYİSİ O 

Temsilcimiz deplasmanda oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 4beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. Topladığı 22 puan ile grubunun dış sahadaki en başarılı takımı olan Afyonspor , tüm 3. Lig takımları içinde de 3. Lig 3. en çok puan toplayan takımı olarak dikkat çekiyor. 

En yakın rakibine beş puan fark açan Afjet Afyonspor, haftaya Orduspor’a konuk olacak. 

ORDU İÇERİDE KÖTÜ

Orduspor  ligde 15  puan ile son  sırada yer alıyor. 15  puanın 14’Ünü sahasında alan Ordu  ekibi, 3. Lig’deki tüm gruplarda deplasmandaki en iyi takımı, Afyonspor’u konuk edecek. 

Yener ezber bozdu!

Afjet Afyonspor’un bu sezona iyi başlamasında Yasin Yener etkili oldu. Gerek kişiliği gerekse futbol aklı ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan yıldız, istatistikleri de alt üst etti. 

Bu sezon Afjet Afyonspor’un  attığı 46 golün 8’ine  imzasını koyan Yener, bu bir  golü de 1.70’lik boyuna rağmen kafayla kaydederken, altı  asist yaptı. Yasin Yener’in  Afjet Afyonspor kariyerine ise bakıldığında sergilediği başarılı grafik dikkat çekiyor. Şimşekler  ile birlikte 24 maça çıkan Yener, bu maçların  hepsinde görev yaptı. 13 yaşında İstanbul Güngörenspor’da futbol hayatına başlayan Yasin Yener’in 18 yaşında profesyonel oldu. Yasin, profesyonel olduktan sonra sırasıyla Bakırköyspor, Tokatspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Birlikspor, Gaziosmanpaşaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor da oynadı. Orta saha, ön libero ve forvet arkasında görev alabilen Yasin sol ayağı iyi teknik bir futbolcu. Profesyonel kariyeri boyunca 8 kupa maçında görev alan Yasin, 32 3. lig maçında 4 gol ve 93 2. lig maçında ise 11 gol atmış.

Şimşek 3 puan, taraftar 10 puanı aldı

Spor Toto 3. Ligde 24. Haftasında evinde Orhangazispor takımını 4-1 yenen Afjet Afyonspor haftayı üç puan ile kapatırken alınan galibiyette taraftarın rolü büyüktü. 

Spor Toto 3. Ligde 24. Haftasında Yeni Şehir stadında oynanan maçta Afjet Afyonspor ,Orhangazispor galibiyeti sonrası 3 puan alırken, AFYOK ve 03  taraftarı takımına verdiği büyük destekle 10 puanı hak etti.90 dakika boyunca hiç susmayan galibiyette önemli bir pay sahibi olan Afjet Afyon seyircisi maçtan sonra oyuncularıyla birlikte galibiyetin sevincini doyasıya yaşadı.Şampiyonluk yolunda takımının en büyük itici gücü olan AFYOK taraftar grubu bir kez daha  en iyi taraftar gruplarından birisi olduğunu herkese kanıtladı.Biz de bu seyirciyi bir kez daha takdir ediyoruz ve 10 tam puan veriyoruz.

Skoru bil kap formayı

03 Taraftar grubu sosyal medyada başlattığı skoru bil kap formayı bir hayli ilgi görmeye devam ediyor. Facabook hesaplarından Afjet Afyonspor takımının maç skorlarını tahmin edenler arasında üç kişi Mor beyaz formayı hak ediyor. 

Afjet Afyonspor’lular   sosyal medyada da kazanıyor! 03 taraftar grubunun resmi facebook adresi üzerinden düzenlenen yarışmaya katılarak Afyonspor’un o haftaki  maçının skorunu doğru tahmin eden 3 kişiden biri olun imzalı forma kazanma imkanı kazanın. .Forma kazanmak için skoru doğru tahmin katılımcıların bilgilerinin kayıt sırasına göre sıralandırma yapılıyor ve  bir liste oluşturuluyor. Bu liste kullanılarak rastgele seçilen numaraya göre 3 kişiye forma gönderiliyor. Taraftar grubu sosyal medyada başlattığı skoru bil kap formayı bir hayli ilgi görmeye devam ediyor.