Mor beyazlılar 3’te üç yapıp puanını 24’e kendisini de şampiyonluk potası sınırına çıkardı

Afjet Afyonspor gündüz matinesine de galibiyet ile başladı. Bu sezon saha ve seyircisi önünde yaptığı üçüncü maçından da üç puan ile ayrılan Mor beyazlılar, aynı başarılarını deplasman maçlarına taşımaya başladı.

Mutlu son

Kocaeli ve Sarıyer maçlarında olduğu gibi İnegöl savunmasını da ilk yarıda açan Afjet Afyonspor ilk yarıda istediğini aldı.  İlk yarıda rakiplerine karşı baskılı bir futbol sergileyen mor beyazlılar, ikinci yarıda ise skoru koruma adına geriye yaslanınca İnegöl karşılaşmasında zor anlar yaşamasına rağmen 3-2’lik skor ile üç puanı almasını bildi.

 Zor maçlar

Maçtan sonra basın açıklaması yapan Teknik Direktör Hasan Şimşir, bundan sonra her maçın aynı zorlukta geçeceğini belirtti. Şimşir, özellikle sahaya maçı başladığı gibi bitirmek isteyen takımlara karşı mücadelenin çok daha zor olduğunu vurgulayıp, bu yüzden iç sahada ki zorlukları deplasman da yaşamadıklarını söyledi.

 İç saha maçlarında iyiyiz

İç saha maçlarını zor da olsa kazandıklarını söyleyen Şimşir, aynı başarıyı bu hafta evinde Sancaktepe maçı ile birlikte taşımak istediklerini ifade etti. Futbolcularını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik eden Şimşir, taraftara da teşekkür etti.