Spor Toto 3. Lig 3.grupta mücadele eden Afjet Afyonspor, bugün deplasmanda oynayacağı 12 Bingöl maçının hazırlıklarını tamamladı. . Yeni Şehir Stadyumu'nda gerçekleşen antrenmanda açıklamalarda bulunan teknik direktör Nihat Baştürk, ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getirdi.

"HER MAÇ ZOR, HER MAÇ FİNAL"

 Baştürk,12 Bingölspor'un kaliteli bir ekip olduğunu vurgulayarak, "Son birkaç haftadır gidişatları iyi olmadığı için onlar da bir çıkış arayacaklardır. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Hedefimiz, inşallah galip dönerek, ilk galibiyetimizi almak ve bir an önce yukarılara tırmanmak. Deplasman karnemiz çok kötü değil ama her maç zor, her maç final" dedi.

"OLUMLU BİR GİDİŞATIMIZ VAR"

Çevreden takımın üzerine koyarak gittiği yönünde tepkiler aldığını ifade eden  Baştürk "Bu şekilde devam edeceğiz. Tabii ki ortaya koyduğumuz performans bizim için hiçbir zaman yeterli olmayacak. Özellikle Tarsus ve Bayrampaşa maçından sonra benim gördüğüm, olumlu bir gidişatımız var. Oyuncularımız çok üst düzey fedakarca yürekten oynuyorlar, bunu görüyoruz. Bu bize ileriye dönük umutlar veriyor. Oyuncuların üzerinde kazanamamanın verdiği bir baskı olur ama biz böyle mücadele edersek, böyle oynarsak galibiyetler gelecektir. Hiç sıkıntı yapmaya gerek yok. Yeter ki biz isteyerek, arzulayarak oynayalım. Tabii bir an önce de kazanmaya başlasak çok iyi olur" diye konuştu. 

Kılıç, "Bingölspor'u yeneceğiz"

Bugün deplasmanda Bingölspor ile karşılaşacak olan Afjet Afyonspor’!da hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken takımın başarılı orta saha oyuncusu Ali KIlıç, Bingölspor’u yenerek yollarına devam edeceklerini dile getirdi. .
Bingölspor karşılaşmasına son derece iyi hazırlandıklarını belirten Afjet Afyonspor takımı orta saha oyuncusu Ali "Takım olarak çok mükemmel  şartlar altında mücadele ediyoruz, arkadaşlık ortamımız mükemmel, birlik beraberlik içinde Afyonlu sporseverlerin desteğinin arkamıza alarak bugün centilmenlik kuralları çerçevesinde 12 Bingölspor'u deplasmanda yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşacağız." dedi. 

“Hepimiz, tüm hedeflerde birleşmeliyiz”

AFJET AFYONSPOR, Cumartesi günü kendi sahasında Bayrampaşaspor’u 3-0 yenerek, yenilmezlik serisini 39 maça çıkardı. Teknik Direktör Yasin Tunçer, “Beklentiler yükseldi. Hepimiz tüm hedeflerde birleşmeliyiz” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3.grupta mücadele eden Afjet Afyonspor , Bayrampaşaspor’u 3-0 yenmenin mutluluğunu yaşıyor. Yenilmezlik serisini de 39 maça çıkaran Mor beyazlı takımın Teknik Direktörü Yasin Tunçer, özellikle ilk yarıda fark yakalayabilecekleri bir maç olduğunu belirterek, “Zor bir maçtı, Bayrampaşaspor ile oynadık. Son haftalarda çıkışımız vardı ve devam ettirmek istiyorduk. Özellikle ilk yarıda çok pozisyon bulduk. İkinci yarı daha derli toplu oynadık. İkinci yarı rakip hiç hücum yapamadı. Zemininde iyi olması nedeniyle katı savunmayı geçmekte zorlandık. 3 puan hepimizi sevince boğdu” dedi.

“OYUNCULARIM KARAKTERLİ”

Oynanan futboldan memnun olduğunu söyleyen Tunçer, “ Oyuncularımın hepsi de çok karakterli. Biz kendimizi bir üst kademeye atabilmek için uğraşıyoruz. Takım kaybetmeyerek beklentileri yükseltti ancak sağduyulu olmak gerekir. Bütün Afyonlular olarak hepimiz hedeflerde birleşmeliyiz” diye konuştu.