Hafta sonu ligde Adliyespor karşısında alınan galibiyet ile şampiyon olan Afjet Afyonspor, bir günlük izni tamamlayarak hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bergama mücadelesinin hazırlıklarına devam ediyor.Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Afjet Afyonspor’da, Ankara Adliyespor mücadelesi sonrasında verilen bir günlük izin sona erdi ve çalışmalar son sürat devam ediyor. Yeni Şehir spor Tesisleri’nde toplanan Mor-beyazlı oyuncular hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bergamaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Yasin Tunçer antrenman öncesinde oyuncularıyla uzun bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında oyuncular düz koşu ile antrenmana başladı. Güçlendirme çalışmalarının yapıldığı antrenmanda siyah-beyazlı oyuncular 5’e iki top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise iki takıma ayrılan oyuncular yarım sahada çift kale maç yaptı.

Lige döndük

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ikinci  yarının bitimine 2 maç kala mor beyazlılar artık şampiyonluk sarhoşu olurken, biran önce lige yavaş yavaş dönmeye başladı. Temsilcimiz Afyonspor ligde ikinci yarının  bitmesine 2 maç kala sahadan  en iyi sonuçlarla ayrılarak ligi tamamlamak istiyor. 

Gençlere şans doğdu

Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu ilan eden Afjet Afyonspor’da Teknik Direktör Nihat Baştürk ve Yasin Tunçer ikilsi , kalan 2 maçta daha önce şans bulamayan isimlerin forma vereceği öğrenildi.

Spor Toto 3. Lig Beyaz 3takımlarından Afjet Afyonspor’da hedefler anlamında sezon tamamlandı. Şampiyonluk parolasıyla başlanan ve önemli bir kadro yapılanmasına gidilen Şimşekte son iki maç kala hedefine ulaştı ve grubu şampiyonlukla tamamladı..  Ligin bitimine iki hafta kala formalite maçlarına çıkacak olan Mor beyazlılarda Teknik Direktör Nihat Baştürk ve Yasin Tunçer ikilisi, Bergama Belediyespor ve Düzyurt maçlarında yedek oyunculara şans verecekleri öğrenildi. Kalan maçlarda en iyi performansı göstermek istediklerini belirten Tunçer, “Şans vermediğimiz oyuncuları oynatacağız. 2 maçta kendimizi test edeceğiz. Ona göre yapılanmayı belirleyeceğiz” dedi.

KULÜBEDEN SAHAYA İNECEKLER

Afyon  ekibinde özellikle son haftalarda maçlara yedek başlayıp sonradan oyuna giren yada sürekli yedek kalan isimlere gün doğdu. Tunçer ve Baştürk’ün kadro tercihlerinde yapacağı değişiklikle birlikte Kaleci İsmet, Osman Atalay, Mehmet Fevzi Yıldırım, Ömer Yanık, Selim Şahinbaş,Uğur Durmuş gibi isimlerin ilk 11’e dönmesi bekleniyor. Ayrıca son dönemin parlayan yıldızı Ramazan Kuzunun da maçlara yedek kulübesinde değil ilk 11’de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.