Ligin ikinci yarısına daha güçlü girmek Afjet Afyonspor’ da devre arasında 12 günlük kamp için 2 Ocak 2018’de Antalya’nın yolunu tutacak.

TFF 2 Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Afjet Afyonspor’ da düşünülen devre arası kampının yeri belli oldu. Mor-Beyazlı yönetim kurulu, A takımın ikinci yarıya daha güçlü girmesi için Antalya kampı ayarladı. 2 Ocak 2018’de başlayacak kamp 12 gün sürecek. 14 Ocak Cuma günü sona erecek olan kamp sonrasında Mor-beyazlılar ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

ŞİMŞEK, KOCATEPE’DE  ÇALIŞTI

Mor-Beyazlılar, Pazar günü Hatay ile evinde oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında bugünkü (dünkü) idmanını Kocatepe Stadı’nda gerçekleştirdi. Düz koşu ve ısıma hareketleriyle başlayan idman, çift kale taktik maçı ile son buldu. Hedefini 3 puan olarak Şimşek taraftar desteğini cezası neden ile göremeyecek. Mor beyazlı renklere aşık olan taraftar grubu bu maçta Kocatepe stadının dışarısında kurulacak dev ekranlardatakip etme imkanı bulacak. 

“KAZANMAMIZ ŞART”

İdmanda açıklamalarda bulunan Afjet Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Şimşir, “İlk yarının son maçına çıkacağız. Hatay maçı bizim için kazanılması gereken bir müsabaka. Tabi ki kazanmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kazandığımız taktirde 40 puan yapıyoruz. Devre arasına biraz daha ümitle gireceğiz. Devre arasında güçlenerek ikinci yarıya başlamak istiyoruz ki ikinci yarıda sıkıntı bir dönem geçirmeyelim ama en önemlisi ilk etapta tüm düşündüğümüz Hatay maçını kazanıp önümüze ümitle bakabilmek. Taraftarımız bizlerle berabere oyuncularımıza destek olurlarsa morallerini yüksek tutup ve teşvik edip daha coşkuyla oynamalarını sağlarlarsa memnun oluruz. Tüm taraftarlarımızı zorlu maçta yanımızda görmek istiyoruz” dedi.