Sandıklıspor Yönetimi önümüzdeki günlerde bir araya gelerek rota çizecek. Gelecek sezon öncesi hedeflerin belirlenmesinin ardından iç ve dış transfer çalışmalarının görüşüleceği, teknik direktör konusunda neler yapılacağının konuşulacağı toplantıda, Kulübün maddi açıdan nasıl finanse edileceği, bu konuda kimlerin neler yapacağı da karara bağlanmış olacak.

Sandıklıspor’da gelecek sezona yönelik çalışmaları Yönetim Kurulu önümüzdeki günlerde ele alacak.

CAMİA RAHATLADI

Ligde şampiyonluğu kaybettikten sonra Belediyenin takımı bırakıp bırakmayacağı sorusu henüz son maçın ardından netleşti. Bu konuda yaptığı açıklama ile camianın yüreğine su serpilirken, gözler daha şimdiden gelecek sezona çevrildi.  Teknik ekipten alınacak rapordan sonra harekete geçip, sözleşmeleri biten, kiralıklar hakkındaki görüşlerin Yönetime bildirilmesinin ardından kalacak ve gidecek oyuncular belirlenecek.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU MUALLAKTA

Son maçın ardından Yönetimle helalleşen ancak durumu henüz belirsizliğini koruyan Teknik Direktör Murat Alaçayır’la yola devam edilip edilmeyeceği de belirlenecek. Takımı mutlak suretle şampiyonluğa ulaştıracak doğru ismi bulmak isteyen Yönetim, bu konudaki kararını da netleştirecek. İlk toplantısında mali konuları da masaya yatıracak olan Yönetim, geleceğe yönelik önemli kararlar da alacak.

HEDEFE GÖRE TAKIM

Kadroda başarılı isimlerle yeniden masaya oturması beklenilen Yönetimin, tercihini hangi oyunculardan yana kullanacağı ise henüz belli olmadı. Teknik ekibin vereceği raporun ardından çalışmalarını takıma tecrübeli ve hedefe ulaştıracak isimlerle de görüşmelerine başlayacak yönetim tüm bu çalışmalarını, takımın hedeflerine göre yapacak. Kadrosunda oldukça kaliteli isimler bulunan ve bunların yanına 4-5 takviye yaparak yola devam etmeyi planlayan Yönetim, alınacak isimlerin genç ve yetenekli olmalarına dikkat edecek . Mali yapıyı bozacak isimleri tercih etmeyecek, piyasayı yükseltmeye çalışanlara kesinlikle taviz vermeyecek Yönetim, kadroyu şişirmeden kaliteli isimleri kadroya dahil etmeye özen gösterecek.

Hep destek tam destek!

Sandıklıspor taraftarı liglerin başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen heyecanlı bir bekleyiş içerisine girdi.


 Sandıklıspor taraftarı liglerin başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen heyecanlı bir bekleyiş içerisine girdi. Yönetimin takımı şampiyonluğa ulaştıracak kadroyu kurma çalışmalarına başlamasını ve takıma alınacak oyuncuların imza törenini dört gözle bekleyen taraftar, bu yıl hasretine son vermek istiyor.

Sandıklıspor taraftarı iki sezondur kaçan şampiyonluğa rağmen Yönetime tam destek çıkarak takımın yanında olacağının mesajını verdi.

ŞİMDİDEN HASRET SARDI

Liglerin bitmesinin üzerinden henüz 9 gün geçmiş olmasına rağmen taraftarı daha şimdiden futbol özlemi sardı. Takımlarına bu sezon inanılmaz bir destek veren, iç saha deplasman demeden yüreklerini ortayla koyan taraftarın, yeni sezona özel hazırlanacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor. Taraftarla takım arasındaki bağları güçlendirmek için Yöneticilerin transfer çalışmalarını bitirir bitirmez bir araya geleceği ve yeni sezon öncesinde neler yapılması gerektiğini de paylaşacağı öğrenildi.

Yönetimin iyi oyuncular almasını bekleyen ve imza atılacak günü iple çeken taraftar, bu sezon hiç kuşkusuz alınacak başarının da baş mimarları arasındaki yerini alacak.