Sandıklıspor’un Sandıklı kampında kısa zamanda yakaladığı tempo ve arkadaşlık ortamı hem teknik heyetin hem de oyuncuların yüzünü güldürüyor. Çok kısa sürede takım olma yolunda önemli adımlar atan ve bu görüntüsü ile ligde şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Sandıklıspor’da oyuncular taraftarın gönlüne su serptiler. Bu sezon mutlak suretle şampiyonluk için mücadele edeceklerini ifade eden oyuncuların birbirine uyumu ve arkadaşlık ortamının ligde meyvelerini vermesi bekleniyor.

Nevşehir’de oynanan iki hazırlık maçında yenilmeyen, oynadığı futbolla göz dolduran Kırmızı beyazlıların kısa sürede geldiği nokta teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Takım oluyoruz

Sandıklıspor Teknik Direktörü Ufuk Sarı takım ruhunu hem saha içinde, hem de saha dışında oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Bunu başardıkları takdirde eksikliklerin kendiliğinden ortadan kalkacağına dikkat çeken Sarı "Kampta bu yönde yapılan çalışmalar üzerinde yoğunlaşıyoruz. İyi bir kadromuz var ve yapılacak transferlerle güçlenecek takımın ligde ses getireceğine inanıyorum” dedi.

Her oyuncu hazır olmalı

Kadrosundaki her oyuncunun sahaya çıkmaya hazır durumda olacağını belirten Sarı, "Biz bir takımız ve kadromuzda alternatifli isimler var. Hazırlık maçlarında da hepsine şans vermeye çalışıyoruz. Amacımız bütün oyuncularımızın lige tam manasıyla hazır olmasını sağlamak. Bu şekilde olduğu zaman kulübeden gelen oyuncuların da skoru değiştirmeye katkıları olacağına inanıyorum" dedi.

Sonuca bakmıyoruz

Hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok, ortaya konulan futbol önem taşıdığını belirten Sarı, eksiklikleri tespit ederek, bunları en aza indirgemeye çalıştıklarını ifade etti. Maçlarda bütün futbolcuları görme imkanı bulan Sarı onlar hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olurken, yapılan tüm çalışmaları, lige yönelik yaptırdığını açıkladı.