Kendi listelerinin olduğunu ve bu liste doğrultusunda transferler yapacaklarını belirten Öztopbaş, Profesyonel Lig’den de oyuncularla görüştüklerini kesin olduktan sonra bu oyuncuları açıklayacaklarını dile getirdi. 

Sandıklıspor Başkanı Mehmet Öztopbaş, yeni sezon öncesi Sandıklılı futbolseverlerin şampiyonluğa oynayacak bir ekiple buluşacağını söyledi. Tecrübeli Teknik Direktör Ufuk Sarı’nın görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Öztopbaş, “İç transferi tamamlamak üzereyiz. Birkaç futbolcunun yüksek ücret talebi bizi düşündürdü. Geçen yılın 1.5 katı ücret isteyen bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Oysa geçen yıl tüm futbolcuların alacaklarını zamanında ve eksiksiz ödedik. Transfer listemizdeki futbolcularla görüşüyoruz. Gerekli transferleri yapıyoruz” dedi.

“Yakında transferleri açıklayacağız” 

Profesyonel Ligi’nde de bazı futbolcularla görüşmelerin ateşli bir şekilde geçtiğini belirten Öztopbaş “Önümüzdeki sezon için güçlü bir ekip oluşturuyoruz. Teknik Direktörümüz Ufuk Sarı  İstanbul’da. Transfer komitesiyle birlikte bizzat çalışmaları sürdürüyor. Bu hafta sonuna kadar bazı transferleri açıklayacağız. Her şeyden önce şampiyonluğa oynayacak güçlü bir ekibi oluşturmanın çabası içindeyiz. Geçen sezondan tecrübe edindik. Son anda kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kaçırmaya niyetimiz yok. İşe erken başladık. Haftalar öncesinden bazı transferleri gerçekleştirdik. Sırada önemli transferler var.” şeklinde konuştu.

“Önümüzdeki sezon Bölgesel Ligin şampiyonu Sandıklıspor’dan başkası olmayacak” 

Sandıklılı futbolseverlerin gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takımı zevkle izleyeceğini ifade eden Başkan Öztopbaş; “Şimdiden spor kamuoyunda sanki şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmayacak gibi bir hava var. Kesinlikle hedefimiz şampiyonluk. Transfere daha süre var. Transfer komitemiz gerekli futbolcularla görüşüyor. Şartlarımıza uymayan futbolcularla da mukavele imzalamamız söz konusu olamaz. Bölgesel ligde iyi kulüplerden biriyiz. Sandıklıspor’a yakışan bir ekip oluşturuyoruz. Futbolseverler rahat olsunlar, önümüzdeki sezon Bölgesel şampiyonu Sandıklıspor’dan başkası olmayacak.” diye konuştu.