Kırmızı Beyazlılar, sezon hazırlıklarına 23 kişilik kadro ile start verdi.

Sandıklıspor ilk idmanını Sandıklı İlçe Stadı'nda gerçekleştirdi. Sandıklıspor Teknik Direktörü Ufuk Sarı, ilk idman öncesi yaptığı konuşmasında futbolcularına hedeflerinin şampiyonluk olduğunu bu hedeflerine ulaşmak için çok çalışacaklarını aktardı. İdmanı Sandıklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Sandıklısporlu futbolcuların ilk idmandaki hırslı tavırları dikkat çekti.

“Amacımız 3.lige yükselmek”

Sandıklıspor Teknik Direktörü Ufuk Sarı, Sandıklıları mutlu edebilmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaklarını belirtti. Sarı, 3.ligden küme düşen bir takım Sandıklıspor. Halk kırgın ve üzgün. Bu sene yeniden 3. Lig'e çıkabilmek için mücadele edeceğiz. Tek amacımız 3.lige yükselerek Sandıklıları mutlu etmek” dedi.

“Şampiyon olacağımıza inanıyoruz”

Sandıklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti. Başkan Öztopbaş, “Herkese hayırlı uğurlu olsun. Şampiyon olabilmek için çalışacağız. Takımımızın her zaman yanındayız. Bu yıl takımımızı yalnız bırakmayalım. Güzel bir takım oluşturduk. Halkında desteği ile birlikte şampiyon olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Sandıklıspor profesyonel lige çıkar!

Bu sezon yeniden Bölgesel ligde yer alacak olan Sandıklıspor yaptığı faş transferlerle bütün dikkatleri üstüne toplamayı başardı. Sandıklıspor transfer döneminde öncelikle iç transferde önemli oyuncularıyla tekrar anlaşmaya vardı daha sonra Bölgesel Amatör Ligin güçlü takımlarından Yeni Amasyaspor'un Barış Baltürk,Muhammed Emin Bakan,Rasim Mutlu,Engin Gülle,Mehmet Balban gibi 5 oyuncuyu kadrosuna kattı bu oyuncuların daha önce aynı takımda oynaması takıma daha çabuk uyum sağlamaları açısından büyük avantaj çünkü bu ligde her sene kadro değiştiği için maalesef en büyük sorun oyuncuların uyum sorunu oluyor Sandıklıspor ayrıca daha önce Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluklar yaşamış Kaan Akar,Ersen Savaş,Ahmet Çetinkaya,Hamit Taşkın ve Keçiören Belediye Bağlumspor taraftarının en sevdiği isim kaleci Hasan Emre Mutluer'le anlaşmaya vararak güçlü ve iddialı bir kadro kurdu.Geçen sezon oluşan gruplara göre bakarsak bize göre Sandıklıspor'un şampiyonluk yolunda en önemli rakipleri Serik Belediyespor,Manavgat Belediyespor,Isparta Davrazspor olacaktır.buda benim nacizane düşüncelerim