Sandıklıspor’un Bal Ligi’nde hedefe oynayacak olmasının ardından yönetimin aynen devam edecek olması ve kongre yapmaması, gelecek adına net adımlar atılmaya başlanmasının ardından teknik adam ve futbolcuların Sandıklıspor’a gelebilmek için şimdiden telefon trafiğine girdiği öğrenildi. Kulüple ilgilenen isimleri tam anlamıyla yakın markaja alan ve devreye siyaseti de sokan isimlerle ilgili kararlar yönetim karar verecek.

Telefon trafiği başladı

Yönetimin Afyon’u kucaklayan, ekonomik sorunlardan tamamen arınmış, altyapısıyla örnek bir takım kurma girişimi tüm kesimler tarafından kabul görürken, bu girişim alt liglerde görev yapan birçok teknik adam ve oyuncunun da ilgisini şimdiden çekmeye başladı. Yönetimin belli  olması muhtemel isimlerle dirsek temasına geçen ve telefonla arayarak yakın markaja alan teknik adamların yanı sıra bazı oyuncuların da yeniden Sandıklıspor’a gelmek için fırsat kolladığı öğrenildi.

Teknik adam belirsiz.

Bilindiği gibi Sandıklıspor’da özellikle ikinci yarıda iyi bir çıkış yakalayan Murat Alaçayır  vazgeçilmişti.. Yeni sezon öncesinde yeni bir macera aramaya niyetli olan yönetimin tüm yapılan görüşmelere rağmen Murat Alaçayır ile yollarını ayrılası bekleniyor. Kırmızı beyazlıları yeni sezonda kimin çalıştıracağı ise daha netlik kazanmadı. 

Futbolcular şimdiden başladı

BAL Ligi’nin en iyi imkanlarına özellikle geçen yıl kavuşan ve bu yıl da aynı çizgide gitmesi beklenilen takımın iskelet kadrosu korunurken, alınacak yeni isimlerin de genç ve gelecek vadeden isimler olmasına çok dikkat edilecek. Transfer konusundaki sorumluluğu teknik ekibe bırakması beklenilen Yönetim, takıma alacağı tecrübeli isimlerin kimler olacağına da ince eleyip sık dokuduktan sonra karar verecek.