Kökten yuvaya döndü!

Kırmızı beyazlılar geçen sezon Hisarspor’da başarılı bir sez on geçiren forvet oyuncusu Serkan Kökten ile her konuda anlaştı. 

Serkan Kökten gelecek sezon Sandıklıspor formasını giyeceği bildirildi. Sandıklıspor daha önce transferde bir çok oyuncuyu renklerine dahil etmişti. Herkesin sabırlı olmasını isteyen Sandıklıspor Kulüp Başkanı Mehmet Öztopbaş” İç ve dış transferde sona yaklaştık. Hisarspork takımından Serkan kökten takıma faydalı olacak futbolculardan biri.

Fakat dış transferde bir futbolcuya daha ihtiyacımız olacak. Bunu şuan açıklamak istemiyorum. Futbolcu ile görüşmelerini sürdürüyor. İlerleyen günlerde Afyonkarahisar  amatör spor kamuoyunda ses getirecek bir transfer daha olacak. Herkes sabırla beklesin. Zamanı geldiğinde bunu kamuoyu ile paylaşacağız. Sandıklıspor her zaman ilkleri yapmayı ilke edinmiştir” dedi. Başarılı oyuncu Serkan Kökten ise uzun yılar formasını giydiği Sandıklıspor’da yeniden forma giyeceği için mutlu olduğunu ve Sandıklıspor takımının başarılı olması için elinden geleceğini yapacağını belirtti.