Bu sezon kurduğu kadro ile zor günler geçiren Demirspor’da Teknik Direktör Agâh Bıyıkoğlu, deplasmanda sahada kazandıkları İscehisarspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Rakipleri karşısında oyundan kopmadıklarını ifade eden Bıyıkoğlu, kazandıkları için mutlu olduklarının altını çizdi.

“Mücadeleyi 90 dakikaya kadar yaptık”

Agâh Bıyıkoğlu; “Oyuncularımın yüreğine sağlık. Takım olarak karşılaşmanın önemini biliyorduk ve ona göre oynadık. Her takım gibi bizim içinde alınan her puan önemli. Kazandığımız için mutluyuz” dedi. Teknik Direktör Bıyıkoğlu; “Maçın başında kontrolü ele alamadık ve istemediğimiz bir şekilde kalemizde gollük pozisyonlar yaşadık. Rakibimiz karşısında oyuncularım mücadeleyi bırakmadılar” diye konuştu.

“Oyuncularımın hırsı galibiyeti getirdi”

Bıyıkoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Rakibimiz karşısında geriye düşmemize karşın oyun disiplinimizden kopmadık ve 3 puanı hanemize yazdıran taraf olduk. Tabi yapılan değişikliklerin de galibiyete katkısı var. Oyunda giren ve oyundan çıkan oyuncularımız takıma katkı sağladılar. Takımın istekli ve arzulu olması galibiyeti getirdi.”