Geçtiğimiz sezon İnegölspor’dan Afjet Afyonspor’a transfer olan Fatih Şerifoğlu attığı 17 gol ile mor şimşeklerin en önemli gol silahlarından bir tanesi oldu. Fatih Şerifoğlu her maç gösterdiği performans ile 
taraftarlarında sevgilisi oldu, Son maçlarda sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan fatih şampiyonluk törenine koltuk değnekleriyle katılmıştı. Fatih’in sakatlığının 3 ay sonra geçeceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Nazilli Belediyespor’dan transfer edilen,  Afjet Afyonspor’un tecrübeli ismi Yasin Yener ise lig boyunca çıkmış olduğu 32 maçta 15 gol atarak takımımızın gol yollarında önemli katkı sağlayan isimlerden birtanesi, son dakikalarda atmış olduğu gollerle de ön plana çıkan tecrübeli isim Yener’in önümüzdeki sezonda takımda kalacağı söyleniyor. 

En az gol yiyen kaleci Murat demir ve İsmet Yumakoğulları

Temsilcimiz Afjet Afyonspor’un kaleciler Murat demir ve İsmet Yumakoğulları sezon başında Afjet Afyonspor’a transfer oldular. Sene başında transfer olan bu iki genç eldivenin başarısında lige yansıdı.

Bu sezon 3.lig 3.grupta en az gol yiyen takım olan Afjet Afyonspor oldu. Bu başarıda genellikle kalemizi koruyan murat demir’in büyük katkısı var. Başarılı eldiven çıkmış olduğu 26 karşılaşmada kalesinde 25 tane gol gördü. Afjet Afyonspor’un sezon başında manisaspor’dan transfer ettiği 21 yaşındaki genç file bekçisi taraftarların güveninide kazanmasını bildi. Genç eldiven spor toto 2.lig’e çıkma yolunda Afjet Afyonspor’a çok büyük katkı sağladı. Demir’inde 2.lig’de takımda kalacağı söyleniyor.

Bir diğer genç file bekçisi ismet Yumakoğulları ise Fenerbahçe altyapısında yetişen bir isim, Yumakoğulları bu sezon Afjet Afyonspor kalesini az korusada çıkmış olduğu maçlarda gösterdiği performanslarla taraftarlarında beğenisini toplamaya bildi. Bu genç eldiveninde sezon başında Afjet Afyonspor ile devam etme ihtimalinin olduğu gelen haberler arasında yer alıyor.