Sel, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın şehre çok büyük hizmetlerinin olduğunu söyledi.

Son günlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile kendisinin basın yayın organlarında ve sosyal medya da çıkan asparagas haberlerin hedefinin AK Parti olduğuna dikkat çeken Sel, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Dedikodu niteliğindeki malum medya organları tarafından yaptırılan haberlerin niyeti AK Parti’yi yıpratmaktır. Bu çalışmalar kesinlikle tutmaz.  Biz bir dava partisi olduğumuz için bizi kesinlikle etkilemiyor Ama herkes acaba AK Parti'yi nasıl yıpratırız.  Genel Başkana karşındaki nasıl bir tavır aldırırız görüşünde.  Böyle çalışmalara giriyorlar ama biz daha var partisiyiz. Bizler için yetkili organlarımızın verdiği kararlar geçerlidir. Bu konuyla ilgili olarak İl Başkanımız önceki gün açıklamada yapmıştır.”

“Partimizin vereceği her türlü karara bağlıyız”

Sel, AK Partili Belediye Başkanları ile İGM Başkanları Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığına bağlı olduğunu vurguladı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının verecek olduğu kararların kendileri için geçerli olduğunu aktaran Sel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dışarıdan bir takım kimseler ortalığı karıştırmak isteyebilirler.  Bu açıdan bu tür yalan yanlış haberlere kesinlikle itibar edilmemeli. Sadece partimizin ve genel merkezimizi yaptığı açıklamaları nazara alırız.  Diğerleri bizim için geçerli değildir. Ama organlarımızdan gelecek şeyler bizi ilgilendirir.  Yetkili organlar dışında herkes herkesi sevmek zorunda değildir. Yani bu herkes için geçerlidir. Bizleri sevenlerde vardır sevmeyenler de vardır.  Sizi sevmeyen birisinin böyle bir haber yapması bizi bağlamıyor. Biz bir dava partisiyiz. Bizleri bu noktalara partimiz getirdi ve partimizin vereceği her türlü karara saygılıyız.” İfadelerini kullandı.