Özel SEHA Eğitim Kurumlarının bahçesinde düzenlenen yeni eğitim öğretim yılının açılış törenine okul müdürleri, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Program İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Kuran- Kerim tilavetiyle başladı. 2017-2018 Eğitim öğretim yılının açılış konuşmasını Afyonkarahisar Özel SEHA Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı ve İlkokul Müdürü Rahmi Durmuş, yaptı.

Durmuş, Özel SEHA Eğitim Kurumlarının vizyonunda olduğu gibi her güzel işi en iyi şekilde yapmaya odaklanmış ve hayırlı nesiller yetiştirmek için kurumlarının yola çıktığını hatırlattı.

Durmuş, yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti: “Bugün SEHA Eğitim Kurumumuzda hep beraber birlikte Bismillah dedik. Zamanın gönül önderlerinden ve okulumuzun da ismini aldığı merhum Prof. Dr. Mahmut Esad Coşan hoca efendimizin teşvikleriyle açılmış kurumlar gibi SEHA’da hayırlı ve duyarlı nesiller yetiştirmek için bu yola çıkmıştır.  Bu yılda kıymetli öğrencilerimiz için pek çok güzel projeler ve çalışmalar hazırladık. Ve bütün kadrolarımızla hazırlandık. “

Durmuş, bütün öğrencilerin ilköğretim haftasını tebrik ederek, hayırlı ve güzel eğitim öğretim yılı diledi. Özel Nar Tanesi Anaokulu Müdürü Gökçen Dolu da 2017-2018 eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını temenni ederek, ‘Çocuklarımızı önce Allah’a sonra kendimize emanet ederek alıyoruz.” dedi.
Özel SEHA Eğitim Kurumları ilköğretim haftası programı Hacivat ve Karagöz gösterisiyle devam etti.