Mavi Lacivertli yönetim, transferde sessizliğini bozarak Isparta’dan 3- Denizli’den iki oyuncu ile anlaştığı öğrenildi. 

Tınaztepe Belediyesporlu yönetim, futbolcu transferine başlamadan önce deneyimli bir antrenörü takımın başına getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu sene Süper Ligde yer alacak olan  Tınaztepe Belediyespor’da tüm dikkatler transferlere çevrildi. Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Tınaztepe Belediyespor’da takımın başına Tınaztepe Belediyespor’un ağırlığını kaldırabilecek bir hocayı getirmeyi planlayan yönetim, daha çok il dışından antrenörlerle görüşmelerde bulunuyor. Mavi Lacivertli yöneticilerin yeni sezonda takımı emanet edecekleri antrenörü bulabilmek için yoğun bir şekilde bildirildi. İlk planda teknik kadroyu oluşturmayı hedefleyen Tınaztepe Belediyespor yöneticilerinin, son birkaç gün içerisinde bazı antrenörlerle ön görüşme yaptıkları belirtildi.. Tınaztepe Belediyespor takımın başarılı yöneticisi Adnan Sarıyıldız, önce antrenör sorununu halletmek istediklerini söyledi. Yeni sezonda Süper Amatör Küme ’de boy gösterecek olan Mavi Lacivertlilerin takımın başarılı yöneticisi Adnan Sarıyıldız, yeni oluşum ile birlikte Tınaztepe Belediye’yi yeniden hak ettiği noktaya çıkaracaklarını söyledi.

Başarılı olacağımıza inanıyoruz

Açıklamalarına devam eden başkan Sarıyıldız “ Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon yönetimi devir alan arkadaşlarımız kendi çabaları ile takımı bir yerlere getirmeye çalıştılar fakat takımımız sezona iyi başlamasına rağmen sonrasında iyi sonuçlar alamdı ve hedefinden uzaklaştı. . Bu sezon öncesi ise, alınan kongre kararının ardından yeni yönetimimizi oluşturduk ve kolları sıvadık. Ben inanıyorum ki başarılı olacağız” ifadelerine yer verdi.

Destekler bizim için önemli

Sarıyıldız şöyle devam etti; “ Yönetimimizin oluşmasının ardından transferlerimize başladık.. Yeniden Amatör Küme’de sahne alacak takımımıza tüm Tınaztepe Belediye’li kurum amirlerinin ve halkımızın da destekleri çok önemli olacak.” 

Hedeflerimiz belli

Sarıyıldız; “ Tınaztepe Belediyespor’un Süper Amatör Küme ‘de mücadele  etmesi bu takıma yakışmayan bir şey fakat, az önce belirttiğim gibi biz yeni bir ekip kurduk ve bu ekibimiz ile daha başarılı bir takım görüntüsü içerisine bürünerek göstereceğimiz üstün başarı ile bir sonraki sezonda Bölgesel Amatör Lig’e, oradan da 3’üncü Lig’e çıkmak şu anda hedefimiz. İnşallah başarılı olacağız” diye konuştu.

Beş transfer yaptılar

Mavi Lacivertli takımın başarılı yöneticisi Adnan Sarıyıldız, transfer çalışmalarına başladıklarını Isparta’dan 3 Denizli’den 2 futbolcu ile anlaştıklarını belirterek”Tınaztepe Belediyespor eski şaşalı günlerine dönecektir” dedi. Sarıyıldız antrenör konusunda eski futbolcuları Kemal Temur’un çalıştırabileceğini yada Uşak ilinde bir hoca ile görüştüklerini de dile getirdi.