İSTANBUL (AA) - Şişli'de başka bir kadınla yakaladığı erkek arkadaşını, müstehcen görüntülerini yaymakla tehdit edip para isteyen Özbekistan uyruklu Odına M. suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, K.B. (48) eski kız arkadaşının kendisinden para istediği, vermezse elinde bulunan başka bir kadınla olan müstehcen görüntülerini yaymakla tehdit ettiği iddiasıyla polise başvurdu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Polis, K.B.'den, şantaj yapan Özbekistanlı Odına M.'ye para vermek için belirlediği yerde buluşmalarını istedi.

Mecidiyeköy'de bir kafede buluşan K.B. ile eski kız arkadaşı Odına M.'yi takip eden ekipler, seri numaraları alınan paraları alan kadını suçüstü yakaladı. Bu anın görüntüleri, güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Şüphelide erkek arkadaşının evinin anahtarı olduğu, anahtarla eve girdiğinde başka bir kadınla yakaladığı ve cep telefonuna kaydettiği görüntülerle şantaj yaptığı iddia edildi.

Emniyetteki ifadesinde kabul etmeyen şüpheli Odına M.'nin "Bana borcu vardı, o parayı alıyordum." dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.