Sandıklıspor bu sezon, taraftarı için tam manasıyla bir muammaya dönüştü. Sezona 22 yeni futbolcu transfer ederek giren, uzun bir hazırlık ve kamp dönemi geçiren takım 21 maçında taraftarı için bir hüsran dönemi yaşatırken, aldığı sonuçlar ve sıralamadaki durumuyla da Sandıklıspor imajına ters düştü.

Taraftarın kafası karışık

Sandıklıspor ekseninde gerek camianın ve gerekse taraftarın kafası karışık durumda. Kendi transfer ettiği futbolcular arasında uyum sağlayamayan, iki sezon öncesinde en iyi pas yapan takımı oyun kuramaz hale gelen Murat Alaçayır ile takımın ne kazandıracağını kimse bilmiyor. Kırmızı beyazlı yönetimin sezon sonunda nasıl girişimler de bulunacağı ise merak konusu.

Bilmeceyi çözen yok

Sandıklıspor’da 21 maçta golcü İsmail Kone dışında performansı yüksek futbolcu yok. Sait taş döneminde hep yedekte bekletilen, takımın dinamosu olan Ahmet ve defansta tecrübesiyle Barış yine ümit verirken, aşırı kilosu yüzünden koşamayan  bir çok  futbolcunun  takımda kalıp kalmayacağı bilinmiyor. Kısacası Sandıklıspor bu sezon bir bilmeceye dönüşmüş durumda ve kimse çözemiyor.