Bölgesel ligde yer alacak olan Sandıklıspor’un sezonun bitiminin ardından henüz beklenilen transfer çalışmalarının başlamamış olması, taraftarı az da olsa endişeye sevk etti. İsmail Kone’nin sessiz sedasız ayrılmasının ardından Yönetime çağrıda bulunan taraftar bir an önce takımın önemli isimleriyle masaya oturulmasını ve anlaşma sağlanmasını istedi.

Yeni sezona da şampiyonluk parolası ile girmesi beklenilen Sandıklıspor’un henüz transfer çalışmalarına başlamaması ve bazı oyuncuların takımdan kopması, camiada farklı şekilde yorumlara neden oldu.

Transfer ne zaman başlayacak

Yönetime tam destek veren taraftar, henüz uzun bir zaman bulunmasına rağmen erken bir beklenti içerisine girdi. Bazı takımların ellerini çabuk tuttuğunu, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya başladığına dikkat çeken taraftar, sosyal paylaşım sitelerinden bu beklentilerini dile getirdi. Takımın önemli isimlerinden  yabancı oyuncuların ayrılmasının ardından önemli isimlerle bir an önce masaya oturulmasının gerekliliğine dikkat çeken taraftar, giden isimlerin yerlerine alınacak isimlerin çok daha iyi olması gerektiğini savundu.

 Hedef 3.lig 

Taraftar, yönetimin özellikle teknik adam seçiminde çok dikkatli davranmasını istedi. Takımın teslim edileceği teknik adamın heyecanlı, ligi iyi tanıyan, futbolcular üzerinde otorite kurabilecek bir isim olması gerektiğine vurgu yapan taraftar, doğru seçimin şampiyonluk yolunu açacağı görüşünü savundu.

Sandıklıspor Yönetiminin sessizliğini bu hafta içerisinde bozması ve artık transfer çalışmalarına startı vermesi bekleniyor. Alternatif teknik adam isimleri üzerindeki kararını vermesi beklenilen Yönetimin önündeki en büyük engel ise gelecek sezonun bütçesinin henüz oluşturulamamış olması olarak göze çarpıyor.