15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında yurdun dört bir yanında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda yapılan etkinliklere Sandıklı’da destek verdi.

Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala yaraların taze olduğu ve vatandaşlarımızın bu konuya ne kadar hassasiyet ile yaklaştığını bir kere daha gördüğümüz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Sandıklı Belediyesinin önünden başlayan halk kortejinin gerçekleştirdiği 15 Temmuz Demokrasi yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün akabinde Sandıklı Belediyesi önünde bulunan LED ekranda vatandaşlarımıza canlı yayınların izletilmesi ile devam etti.

Canlı yayınlar ile beraber Sandıklıda geçen yıl yapılan demokrasi nöbetleri ile video ve görsellerinde paylaşıldığı gece dualar, mevlitler ve okunan selalar eşliğinde devam etti. Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmaların Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl ve Sandıklı İlçe Kaymakamı Köksal Şakalar tarafından gerçekleştirildiği programımızda vatandaşlarımıza çeşitli ikramlar yapıldı.

Sandıklılı vatandaşlarımız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde yediden yetmişe 15 Temmuz Demokrasi meydanını sabah namazına kadar hiç boş bırakmadılar. Sandıklı tarihinin en büyük projesini gerçekleştirerek 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ismi verilen bu güzel meydanı kendilerine armağan eden ve yapılan organizasyonlar ile bizlere vatan, millet, ezan, bayrak, din kavramlarının önemini bir kere daha hatırlatan Belediye Başkanımız Mustafa Çöl’e teşekkür ettiklerini ifade ettiler.