Haftayı zorlu İnegöl galibiyeti ile kapatan Afjet Afyonspor’ da rota Sancaktepespor maçına çevrildi. 1 gün izin yapan Afjet Afyonspor’ da, Sancaktepe mesaisi başladı. Yenişehir spor kompeksinde yapılan antrenmana sakat olan Ömer dışında tüm oyuncular katıldı. Ömer düz koşunun ardından idmanı yarıda bıraktı. Mor beyazlı ekibimiz pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçı kazanıp İnegöl galibiyetini pekiştirmek istiyor.

Şimşir uyardı

Teknik Direktör Hasan Şimşir, oyuncularından İnegöl galibiyetini unutmalarını istedi. Sancaktepe maçına motive olmaları gerektiğini öğrencilerine aktaran Şimşir, İnegöl maçındaki hataların da tekrarlanmamasının emrini verdi. Şimşir oyuncularını forma rekabeti konusunda da uyardı. Mor beyazlılar, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Sancaktepe maçı gündüz

Temsilcimiz Afjet Afyonspor Yeni Kocatepe Stadı’nda ilk kez bir gündüz maçına çıkacak. Pazar günkü Sancaktepe maçının biletleri de bugün satışa çıkarılacakken taraftarın maça akın etmesi bekleniyor.

Temsilcimiz Afjet Afyonspor, yeni evinde ilk kez bir gündüz maçına çıkacak. Daha önceki 3 maçın da gece olması nedeniyle Yeni Kocatepe Stadı’nı gece gözüyle gören Sakaryalılar, bu kez gündüz gözüyle stattaki yerini alacak. Ekibimizin Pazar günü saat 13.30’da sahasında ağırlayacağı Sancaktepespor müsabakasının biletleri de bugün satışa çıkarılacak. Afyonspor yönetiminden yapılan açıklamada, “Biletler Cuma 14:00 - 19:00 (Kocatepe Stadyumu Bilet Gişeleri), Cumartesi 10:00-19:00 (Cumhuriyet meydanı Bilet Gişeleri) ve Pazar 09:00-13:30(Kocatepe Stadyumu Bilet Gişeleri)'dan satılacak” denildi.