Spor Toto 3.lig 3.grupta son iki maç kala Adliye maçından galibiyet ile ayrılarak 2. Lige yükselme başarısı gösteren Afjet Afyonspor’un, tüm Afyonkarahisarlıların göğsünü kabarttığını söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Bakan Veysel Eroğlu, Afjet Afyonspor’un başarısının devam edeceğine inandığını ifade etti. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Eroğlu, “Şehrimizin adını taşıyan takımımızın profesyonel ligde olması çok önemliydi. Bu büyük başarıyı yakalanmasında, sahada şehrimiz adına ter döken futbolcu kardeşlerimizi ve onlara yol gösteren teknik ekibi yürekten tebrik ediyorum. Hepsinin ayağına, emeğine sağlık. Takımımızın bu noktaya yükselmesinde sponsor olarak en büyük desteklerden birini veren Afjet ile gece gündüz bu başarı için uğraşan kulüp yönetimimiz ile her hafta yağmur çamur demeden takımımızı destekleyen cefakar taraftarlarımıza takıma verdikleri destek için teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi. 

Her başarının çok çalışma ve iyi bir ekiple geldiğini hatırlatan AK Parti Milletvekili Bakan Eroğlu, Afjet Afyonspor ve Afyonkarahisar Belediyespor takımlarının Afyonkarahisar’ın adını sporun her alanda duyurduğunu hatırlattı. Sporda yakalanan başarının, birlik ve beraberlikle olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, başarılarda AK Parti’nin spor alanında yaptığı çalışmaların da etkili olduğunu vurguladı. Afjet Afyonspor’u kısa süre içinde daha üst liglerde göreceğine inandığını da açıklayan Eroğlu, “Şampiyonlukta hiç kuşkusuz en büyük pay, birlik ve beraberlik içinde bu rüyayı gerçeğe dönüştüren Kulüp ve İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel ile Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’a ait. Takımımızın başarısı için harcadıkları büyük çaba tüm Afyonkarahisar’ın malumudur. Hükümetimizin ve Afyonkarahisar Belediyemiz, son dönemde spor alanında  Afyonkarahisar’a pek çok yatırım yaptı. Bu yatırmaların meyvesini almaya devam edeceğiz. .” şeklinde konuştu. 

“Bu il 2.ligi hak ediyor”

Daha önce bir çok takımda şampiyonluk yaşadığını belirten Yener “Afyonspor’da kritik maçlarda kritik goller attığım için mutluyum. Afyonspor’u layık olduğu yere taşıyabilmek için elimizden geleni sahada veriyoruz. Başarımızın sırrı takım içindeki dostluk ve kardeşlik. Kolej havasında bir takımımız var. Çok zor bir grupta mücadele ettik. Birbirinden zorlu maçlar oynadık. Her maç final havasında geçiyor. Gol yollarında sıkıntı yaşasak da kazanmasını bilen takımız. Adliye karşılaşmasında attığım gol  beni çok sevindirdi. Bu il 2.ligi hak ediyor. ” diye konuştu.

Muhteşem selfie

Bölgesel Ligde oynadığı her karşılaşma sonrasında selfie yapan Afjet Afyonspor futbolcuları,  Bitime iki hafta kala Adliye maçlarından sonra elde ettikleri zafer sonrasında bu kez muhteşem selfie ile sezonu sonlandırdılar.

İnternet ve sosyal medya dünyasının yeni fenomeni haline gelen Selfie fotoğraf modasına Afjet Afyonspor’lu futbolcular son kez yaptı.

Son kez yaptılar

Mor beyazlı futbolcuların selfici adını taktığı ve her maç sonrasında arkadaşlarına mutlak selfi çektiren geleneği Yeni stadında ilinde gerçekleşen Adliye  karşılaşmasından sonra 2.lige çıkma zaferini sonrasında  onlarla seyircileri de arkasına alarak selfi yaptı. Bu selfie Bakan Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,Ali Özkaya, İl valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’de katıldı.   Mor beyazlı futbolcular galibiyet sonrasında stat da ve soyunma odasında ise büyük sevinç yaşadı.