Süper Amatör Lig şampiyonu Salar Belediyespor, Hisarspor’la oynayacağı baraj maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil ­Beyazlı takımda akıllardaki tek düşünceşampiyonluk.

Şampiyonluk coşkusu sürüyor!

Salar Belediyespor’da sıkı mesai devam ediyor. 12 takımın mücadele ettiği Süper Amatör Ligi
59 puanla şampiyon tamamlayan Yeşil­Beyazlı takım, Bölgesel Amatör Lig ekibi Hisarspor’la oynayacağı baraj maçına odaklandı. Lig şampiyonluğunun ardından Bölgesel Amatör Lig’i hediye etmek isteyen futbolcular, son 90 dakikanın hazırlıklarını sıkı ve ciddi şekilde yapıyor.

Futbolcular inanıyor

BÖLGESEL Amatör Lig yolunda ilk engeli başarıyla geçen Salar Belediyespor’da moral motivasyon
üst seviyede. Ligi şampiyon bitirmenin keyfi içindeki futbolcuların idmanlardaki çalışma performansları da memnun edici. Lig şampiyonluğunun Bölgesel Amatör Lig yolunda sadece bir adım olduğunu belirten Yeşil Beyazlılar, asıl önemli adımı Hisarspor’u yenerek atacaklarını ifade ettiler.

Salar’ın teknik patronu Asiltürk, baraj maçını sabırsızla beklediklerini ifade etti

Şampiyonluk bizim olacak!

Ahmet Asiltürk, lig şampiyonluğunun ardından gözünü Hisarspor’un üzerine dikti. Şampiyon hoca, “Şampiyonluk bizim olacak” sözleriyle camiaya umut saçtı.

BARAJ maçı hazırlıklarını bugünden itibaren devam eden Salar Belediyespor’da antrenör Ahmet Asiltürk Anahaber gazetesi spor servisine konuştu. Ligi şampiyon bitirmenin morali içindeki Asiltürk, baraj maçında Hisarspor’u yenip, şampiyonluğa kutlayan camiaya Bölgesel Amatör Ligi hediye etmek istediklerini söyledi.Asıl şampiyonluk için geri sayıma başladıklarını, önlerinde kazanmaları gereken sadece bir 90 dakika olduğunu dile getiren Salar’ın hocası, “Önümüzde artık tek bir 90 dakika var. Final maçı olacak. Tek maç üzerinden oynanan finallerin favorisi olmaz. Favori gösterilmek ya da göstermek hataya yol açabilir. Haddimizi biliyoruz. Sahaya çıkacağız, kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz takımı Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak. Hazırlıklarımız sürüyor. Maçın kesin tarihi ve oynanacak stat belli olur olmaz, yeni bir planlama içine gireceğiz” dedi.

Lig şampiyonluğunu taçlandırmak istiyor

Asiltürk, baraj maçına moralli bir şekilde hazırlandıklarını, üzerlerinde şampiyonluğun vermiş olduğu moral motivasyonun olduğunu belirterek, “Zor bir ligden çıktık. Kolay bir sezon olmadı. Ama netice itibariyle şampiyon olduk. Bu birinci adımdı. İkinci adımı Bölgesel Amatör Lig’e çıkarak atacağız. Salar Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’i hakediyor. Kulüp, daha önce üst ligde olmadı. Çıkarmak inşallah bize nasip olur. Salar her yönüyle üst lige hazır. Tesis, ekonomi, taraftar birlikteliğiyle Bölgesel Amatör Lig’e renk katacağımızı umut ediyorum” diye konuştu.