Spor Toto 3.ligde haftayı güçlü Diyarbekir galibiyeti ile kapatan Mor beyazlılarda üç puan sevinci yaşanıyor. Rakibi karşısında ilk yarıyı 0-0 kapatan mor beyazlılar, ikinci yarının son bölümlerinde attıkları iki gol ile üç puanı almasın ı bildi. . Maçın 81 ve 87. Dakikalarında  Yasin Yener’in attığı gol ile üç puana uzanan Afjet Afyonspor elde üç puan ile en yakın rakibi Darıca ile olan 6 puan farkını da korumuş oldu.  Diyabekir karşısında alınan 2-0’lık galibiyet sonrasında açıklamalarda bulunan Afjet Afyonspor Teknik Sorumlusu Yasin Tunçer; “ Öncelikle her iki takımı tebrik etmek lazım. Bu zor şartlar altında her  iki takımda elinden geleni yapmaya çalıştı. Rakip takım oyuncuları oyunu fazla çirkefleştirmeden oynamaya çalıştılar. Ancak ilk yarıyı önde kapatmamıza rağmen İkinci yarının başlarında bazı şeylerin değişeceğini tahmin ettik. ”  ifadelerine yer verdi.  Biz, taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz bundan sonraki süreçte onlarla beraber yürümek istiyoruz şampiyonluğa..” 

Bu taraftar şampiyonluğa inanıyor!

Afjet Afyonspor taraftarı Diyarbekirspor galibiyetiyle büyük bir coşku yaşadı. Mor beyaz sevdalıları sezon sonunda şampiyonluk şarkılarıyla mutlu sona ulaşmak istiyor

Afjet Afyonspor’un muhteşem taraftarı hafta içinde oynanan maça da büyük ilgi gösterdi. Diyarbekirspor karşısında takımlarına tam destek veren taraftarlar alınan galibiyetin baş mimarı oldu. 2-0’lıkk galibiyetle mest olan taraftarlar sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamak istiyor. Maçın sonunda Yeni spor kompleksinde büyük bir coşku yaşayan taraftarlar takımı alkışlarla soyunma odasına gönderdi.