Geçmişten bugüne çok önemli adımlar atan ve Afyonkarahisar gurur tablolarından birisi haline gelen Şampiyonlar Gençlik Spor Kulübü, daha iyi noktalara gelebilmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Başarılı kulüp antrenörü Mehmet Güngel, dünden bugüne baktıklarında çok önemli adımlar attıklarını, bununla gurur duyduklarını dile getiriyor.

Spor anlamında büyümeye devam eden ilimiz Afyonkarahisar’da önemli kulüplerden birisi olan ve karate de adımızı duyuran Şampiyonlar Gençlik Spor Kulübü, daha büyük başarılara imza atabilmek adına var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Dünden bugüne önemli başarılara imza atan ve ülke çapında adını duyuran kulübün başarılı antrenörü Mehmet Güngel, kazandıkları her madalyanın hakkını sonuna kadar verdiklerini, hedeflerini günden güne büyüttüklerini dile getiriyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Güngel, şunları söyledi; "Bu yola ilk çıktığımızda, belki de bugünleri çok fazla tahmin edemiyorduk. Zaman geçtikçe yetiştirdiğimiz sporcular, onlara verdiğimiz emeklerin karşılığını başarı olarak geri döndürdüler. Bu da bizlerin gururu hep ikiye katladı. Günümüzde ise Şampiyonlar Gençlik Spor Kulübü bir marka haline geldi. Çalışmalarımızın hepsinde, yaptığımız her antrenmanda verdiğimiz emeklerin karşılığını almak çok ama çok güzel bir duygu." 

"Amacımız başarıdan başka bir şey değil" 

"Afyonkarahisar’da yaptığımız çalışmalar, verdiğimiz emekler ile yetiştirdiğimiz sporcular, daha iyi noktalara gelebilmek adına her geçen gün daha fazla çalışıyorlar. Bunu da gün geçtikçe daha iyi başarıyorlar. Çıtanın yükseldiği, hedeflerin gün geçtikçe daha da zor olduğu bir branşta, onların bu başarıları elde etmeleri bizleri çok gururlandırıyor. 2016-2017 yılında katıldığımız organizasyonlarda elde ettiğimiz başarılar, bizi gelecek açısından daha çok umutlandırdığı için hem çalışma hırsımız hem de azmimiz artıyor. Bu bağlamda zorluk seviyesi ne olursa olsun hem sporcularımız aldırış etmeyerek çalışmalarını tamamlıyorlar.

Spor için önemli konu, birlik ve beraberliğin, ciddi çalışmanın hiçbir zaman bırakılmamasıdır. Sporcularımız da bunu en iyi şekilde yapıyorlar. Disiplinli çalışmalarla birlikte başarı da kendiliğinden geliyor. İnşallah önümüzdeki günlerde daha iyi başarılara imza atarak, ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. 

Afyonun Karate dalında en üst noktaya gelebilmesi adına, bizler yetiştiriciler olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu yolda bize destek olan, bizleri yalnız bırakmayarak ellerinden gelen her türlü yardımı bizlere sunan herkese hem sporcularım hem de şahsım adına teşekkür ediyorum." Başarılı antrenör Mehmet Güngeli en çok üzen konu ise yetiştirdiği sporcuların sahiplenilmediği ve başka ilin  takımlarına transfer olduğu