Afjim Spor Merkezi Sahibi Merkezi Sahibi Yusuf Evyurt, son yıllarda salon sporlarına ilimizde artmaya başladığını söyledi.

Bay ve bayanlara hitap eden Afjim Spor Merkezi’nin kısa sürede spor severlerin ilgi odağı olduğunu kaydeden Evyurt şu bilgileri verdi:

“Afyonkarahisar’ımızda salon sporları son yıllarda ciddi manada gelişti. Özellikle masa başı hayatı olan, ya da kilo problemi yaşayan, sağlıklı bir yaşam isteyen hemşerilerimiz salon sporlarına ilgi gösteriyor.  Biz de bu anlamda fiziki bir değişikliğe giderek Afyon standartlarının üzerinde bir alan oluşturduk. Merkezimizde fitness, pilates, aerobik, step,  bodybuilding, vücut geliştirme, kilo alma, kilo verme gibi her türlü imkan bulunuyor. Ayrıca salonumuzda sauna imkanı da var. Duşa kabinlerimiz ve saunamız spor sonrası müşterilerimiz için çok önemli bir hizmet.”Yusuf Evyurt, Afjim Spor Merkezi’nin sporda sağlığı yakalamak isteyenlerin buluşma noktası olma adına en kaliteli spor hizmetini sunmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Spor kenti Afyon

Tam bir spor kent olan Afyonkarahisar’da salon sporlarına gösterilen ilgi görülmeye değer.

Her branşa olan ilgi sporseverleri memnun ederken Afyonkarahisarlılar, diledikleri branşlarla çalışmalarına her geçen gün devam etmeyi sürdürüyorlar. Çalışmalara gösterilen ilgi yetkilileri memnun ederken spor yapmanın keyfi yaşanıyor.

SPORLA UĞRAŞIYORLAR

Tam bir spor kent olan Afyonkarahisar’da salon sporlarına gösterilen ilgi görülmeye değer. Salon sporlarına katılarak diledikleri spor dalında çalışan sporcular her geçen gün kendilerini geliştirirken spor branşlarına ciddi ilgi söz konusu. Basketboldan, voleybola, jimnastikten, masa tenisinden yüzmeye kadar pek çok branşa ilgi gösteren Gebzeliler sporla yatıp kalkmanın sevincini yaşıyor. Afyonlular çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İLGİ HER GÜN ARTIYOR

Çalışmalara gösterilen ilgi görenleri memnun ederken pek çok spor branşına ilgi gösteren Afyonlular çalışmalardan memnunlar. Kapalı spor salonu hiçbir an boş kalmazken  gösterilen ilgi görülmeye değer. Sporla yatıp kalkan bir kent olan Afyonkarahisarda ki  bu gelişim sporseverleri sevindiriyor.  Çalışmalar her geçen gün artarak devam ederken Afyonkarahisarlıların spora olan merakı ve alakası görülmeye değer. Alaattin Yeşilçay

Gençlerin ikinci evi

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde açılan atölyelerde gönüllü gençlere kişisel gelişimleri için farklı alanlarda hizmet veriliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçen Afyonkarahisar Gençlik Merkezi'nde açılan atölyelerde gönüllü gençlere kişisel gelişimleri için farklı alanlarda hizmet veriliyor. Afyonkarahisarlı gençlerin ikinci evi haline gelen Afyonkarahisar Gençlik Merkezi' nde gençler, çok amaçlı atölyelerde hafta sonları boş zamanlarını dolu dolu geçiriyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi atölyelerinde gençler bağlama, ebru ve tezhip sanatları, resim, basketbol, gitar, bilgisayar, keman, İngilizce gibi sportif ve kültürel etkinliklerle hafta sonları boş zamanlarını dolu dolu geçirme fırsatı buluyor.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' ne (GHSİM) bağlı olarak faaliyet gösteren Gençlik Merkezi'nde belli bir müfredat kapsamında gençlere inovasyon, dil eğitimleri, dini ilimler, sosyal bilimler ve kişisel gelişim atölyeleri başlığı altında eğitim veriliyor. Akademik kapsamda oluşturulan bu temalar, alanında uzman eğitmenler tarafından organize ediliyor. Afyonkarahisarlı gençlerin buluşma noktası haline gelen gençlik merkezinde, gençlik merkezleri akademisi başlığı altında gerçekleşen çalışmalarla yeni bir dönem başlıyor. Gençlerin odak noktada olduğu faaliyetler için 6 farklı tema belirlendi. Bu temalar; Değerler, dil eğitimleri, dini ilimler, inovasyon, sosyal bilimler ve kişisel gelişim atölyelerinden oluşuyor. Atölyelerde faaliyetler belli bir müfredat programı çerçevesinde gerçekleştiriliyor.