Nerede kalmıştık?

TFF 2.lkig kırmızı grupta yer alan Afjet Afyonspor’da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Sezon başında Salih Sel’in görevi bırakmasının ardından göreve gelen Ali Rıza Gürakar’ın ani bir şekilde kulüp başkanlığından istifa etmesinin ardından mor beyazlı yönetim bir hayli hareketli günler geçirmeye başladı.

Sel göreve geliyor!

En yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Mor beyazlı yönetim Başkan Ali Rıza Gürakar’ın görevini bırakmasının ardından çeşitli yol haritaları hazırladığı ve kendi içinden bir kişinin Kulüp başkanlığı görevine getirmek istediği gelen bilgiler arasında yer almıştı. Ancak yapılan görüşmeler neticesinde yönetimin Olağan üstü genel kongre kararı aldığı öğrenildi. En kısa sürede yapılacak olan olağanüstü genel kurulda sezon başında görevi bırakan Salih Sel’in yeniden göreve getirileceği öğrenilirken, Salih Sel’in bu olaya sıcak baktığı öğrenildi. Konu ile ilgili olarak başkan Salih Sel önceki gün akşam Afyonspor yönetimin ve Belediye Başkanın bir araya geldiğini ve kendisinin de çağrıldığını  dile getirerek “Yapılan toplantıda bana bu durumu anlattılar. Bende bir gün izin istedim. Bu haberi duyanlar beni arayarak tekrar başkanlıkta görmek isteriz dediler. Bende bunu kıramadım ve görevi kabul etti. Şuan da tekrar Olağanüstü genel kurul karar alarak görevi tekrar alacağım. Bu durumda futbolcularım beni aradı. Ben transfer sezonunda istediğimiz futbolcuları alamadığımızı dile getirdim çocuklarıma onlarda başkanım biz en büyük transferi yaptık siz tekrar başımıza geldiniz ya yeter dediler. Biz kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hedefimizi on yıl içinde Süper lige çıkmak olarak belirledik. Lige baktığımızda 38 puan ve averaj ile dördüncü sıradayız. Ben futbolcularımdan sözü aldım inşallah bunu hep birlikte başaracağız” dedi.     

Şimşir, kampı değerlendirdi

Afjet Afyonspor’un Teknik Direktörü Hasan Şimşir, 2. Etap kampının ardından değerlendirmelerde bulundu. Şimşir, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Afjet Afyonspor, 2. Etap kamp çalışmalarını Antalya’da sonlandırdı. Kırmızı lacivertli ekip, 1 günlük iznin ardından bugün Tokat maçı için top başı yapıyor. Antalya kampının ardından açıklamalarda bulunan Afjet Afyonspor Teknik Patronu Hasan Şimşir, kampın verimli geçtiğini ifade ederek, yapılan hazırlık maçları ile hatalarını gördüklerini söyledi.

“İYİ BİR ŞEKİLDE BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Hasan Şimşir iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyerek, “Antalya kampımız çok olumlu geçti. İkinci yarıya iyi bir şekilde hazırlandık. Orada hazırlık maçları yaptık. Hatalarımızı gördük. Hazırlık maçlarında skor önemli değildir. Bakıldığı zaman. Ümraniyespor’a 3-1 mağlup olduk.. İyi bir kamp dönemini geride bıraktık. İnşallah ikinci yarıya iyi bir şekilde başlamak istiyoruz.’’ dedi.

Şimşir, ‘ “ZOR BİR MAÇ OLACAK”

Afjet Afyonspor’un tecrübeli Teknik Patronu Hasan Şimşir, kendi tesislerinde çalışmalara başlayacaklarını söyleyerek, “Bugün kendi tesislerimizde toplanarak Tokat maçı hazırlıklarına başlayacağız. Lige Tokat maçı galibiyetiyle başlamak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Onlarda iyi bir takım. Transferler yaptılar. Ama inşallah kendi sahamızda seyircimizin desteği ile Tokat’ı burada yenmek istiyoruz. İnşallah lige iyi bir şekilde başlayarak güzel bir seri yakalayarak ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek istiyoruz.’’ dedi.

Tokat hazırlıkları başlıyor

Afjet Afyonspor, ikinci devre hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya kampı sonlandırdı. Cuma günü son idmanını gerçekleştiren Mor beyazlı ekip, 2 gün yaptığı iznin ardından bugün top başı yapıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, ikinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya’da 2 Ocak tarihi itibari ile sürdürdüğü kamp çalışmalarını tamamladı. Oldukça verimli geçen kamp döneminin ardından Mor beyazlı futbolculara 2 gün izin verildi. Afjet Afyonsporlu  ekip bugün top başı yaparak, Tokat maçı hazırlıklarına başlayacak.

KAMP VERİMLİ GEÇTİ

Afjet Afyonspor devre arasında ilk etap çalışmalarını ilimizde gerçekleştirdi. Yılbaşı izninin ardından 2 Ocak tarihinde Antalya’da toplanan mor beyazlı ekip, 12 Ocak Cumai günü ise 2. etap kampını sonlandırdı. Afjet Afyonspor’un Antalya kampını verimli geçirdi. Kamp sırasında 2hazırlık maçı oynandı.

Karabıyık Mili takım kampında!

İlimizin tanınmış masörlerinden Cemalettin Karabıyık milli takımların aranılan masörü oldu. Karabıyık’i milli takımlarının hocaları tercih ediyor

İlimizin yetiştirdiği tanınmış masörlerden Cemal Karabıyık milli takımlarının hazırlık kampları ile uluslar arası maçlarda hocalar tarafından en çok tercih edilen masör oldu. Futsal  milli takımıyla Alanya da kampı tamamlayan tecrübeli masör hemen İstanbul’a gitti. Milli takım kampına katılan  Cemalettin karabıyık ailesinden ve yakınlarından uzak kalsa da milli görevden kaçınılmaz diyerek örnek bir davranış sergiliyor

Futsalda elimiz boş döndük

Manisa’da yapılan futsal müsabaklarından eli boş döndük.

Manisa'da düzenlenen Okul Sporları Futsal Gençler kız ve Erkek Grup müsabakaları sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Okul sporları Futsal Gençler Kız ve Erkekler grup müsabakaları sona erdi.  Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen Okul Sporları Futsal Gençler Kız ve Erkekler Grup müsabakalarına 24 okuldan 290 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar büyük çekişmeye sahne olan maçlar sonucunda Erkekler A grubu kategorisinde; birinci  Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, B grubun birinci  Antalya Atatürk Anadolu Lisesi, C grubunda ise birinci İzmir Bilyön Anadolu Lisesi oldu. Kızlar A Grubu kategorisinde birinci Denizli Bozkurt Spor Lisesi, B grubunda birinci Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, C grubunda ise birinci İstanbul Hasan Şadoğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara madalya ve başarı belgelerini Okul Sporları Şube Müdürü Mustafa Buldu ve beden eğitim öğretmenleri tarafından verildi. Manisa’da gerçekleşen bölgesel futsal elemelerinde, ilimizde şampiyon olan Teknik Kolej erkekler Futsal takımı Afyonkarahisar'ı temsil etti.