Ligde en kritik maç ise ligde şampiyonluk iddiası bulunan Salar Belediyespor, ile küme düşme potasında bulunan İscehisar spor arasında olacak. 

 Salar Belediyespor, ligdeki en önemli sınavını ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan ve düşme potasının içinde bulunan İscehisar karşısında verecek.. Kazanamaması halinde ligdeki durumunu daha da zorlaştıracak rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıkacak olan yeşil beyazlılar, eğer 3 puanı hanesine yazdırırsa ligde önemli bir virajı daha kayıpsız dönecek.

Bolvadin galibiyeti ile  zirvede kalan, Salar Belediyespor hedef İscehisarspor karşısında da galip gelmek.

Tek hedef galibiyet

Yeşil beyazlıların rakibiyle Pazar günü oynayacağı karşılaşma ligin hem altını hem de üstünü son derece yakından ilgilendiriyor. Haftaya 19 puanla 2. sırada bulunan şampiyonluğun en büyük adaylarından Salar Belediyespor, ligde iki galibiyeti bulunan rakibiyle oldukça kritik bir maç yapacak.

Ligdeki konumunu her hafta zorlaştırdığı için bu maça final gözüyle bakan rakibi karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak Salar Belediye spor, lider Emirdağspor’un Bolvadin Belediyespor karşı karşıya geleceği haftada puan kaybı yaşamaması halinde çok önemli bir avantaj yakalamış olacak.