Afyonkarahisar Süper Amatör Küme  Futbol Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Salar Belediyespor, yakaladığı galibiyet serisi ile son haftalardaki çıkışını sürdürerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

İstikrarlı bir şekilde sürdürdüğü galibiyet serisinde sezonun 3. haftasında evinde çağlayanspor’u 3-1  yenerek 2. Sıraya yerleşti.

"Kazanmak İçin Oynuyoruz"

Takım Sorumlusu Recep Fidan yaptığı açıklamada, her geçen gün oyun anlayışı olarak iyiye gittiklerini, takım ruhunu yakaladıklarını ve takımın moralinin en üst seviyede olduğunu dile getirerek "İyi yoldayız, bu bizim için sevindirici. Yeterli değiliz ama kazandığımız maçlar bize moral veriyor. Kazanamayan takım yok, kaybetmeyen takım yok. Tüm takımlar aşağı yukarı aynı konumda. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Güzel futbolla kazanmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki maçların zorluğunu biliyoruz ve buna göre önlemler alıyoruz. Oyuncularımızın morali iyi. Direncimizin ve inancımızın devam etmesi lazım. İlkelerimizden ve hedefimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Sürdürdüğümüz galibiyet serisi bizim için çok önemli. Sonuçların bize çok büyük katkı yaptığını biliyorum. Aldığımız galibiyetler, bir sonraki karşılaşma için artı birer dinamik oluyor. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Her karşılaşma bizim için çok önemli. Rakibimizi hiç bir zaman hafife almıyoruz. Her karşılaşmaya final havasında hazırlanıyoruz." diye konuştu.

"Başarılı transferler yaptık"

Sezon öncesi transfer sürecinde doğru kararlar verdiklerini ve nokta transfer yaptıklarını belirten Fidan "Bugün bulunduğumuz noktaya gelmemizde, transfer sürecinde yaptığımız nokta transferlerin de katkısı olduğuna inancımız tam. Bu süreçte hangi noktalara takviye gerektiğini, neye ihtiyacımız olduğunu belirledik. Bu boşlukları dolduracak isimler üzerine yoğunlaştık ve ekibimizi oluşturduk.

"Taraftarımız yalnız bırakmıyor"

Geldikleri noktada taraftarın da büyük bir payı olduğunu, 12'nci adam olarak tribünlerden gelen destek ile daha başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Salar Belediyespor Sorumlusu Recep Fidan sözlerini şu şekilde sonlandırdı; "Taraftarımızın da her hafta yanımızda olması gücümüze güç katıyor. Tribünlerden gelen destek ile karşılaşmalara rakibimizden daha avantajlı başlıyoruz. Futbolcu kardeşlerime ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum"