Güral Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Afyon Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katılarak hem Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu hem de konuk Başkan Hasan Alişan ile görüştü.

Toplantıya Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Kahveciler Odası Başkanı Atilla Kocabaş  ve Genel Sekreter Oğuzhan Caymaz da katıldı.

ESOB Başkan Vekili Kocabaş, Sakarya ESOB Başkanı Hasan Alişan ile Sakarya Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Altay ile  sık sık bir araya geldi ve iki birliğin  ve oda’nın daha fazla işbirliği konusunu görüştü. Başkan Vekili Kocabaş ile Sakarya ESOB Başkanı Alişan, istişarelerin sonunda daha fazla işbirliği konusunda görüş birliğine vardılar.

Sakarya’lı konukların toplantısına da katılan Başkan Çoban, konuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Afyon ESOB Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Sakaryalı başkanlarla bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek “Başkanlarımızın toplantı için Afyon’u tercih etmelerine çok sevindik. Afyonumuz, kongre turizminde de önemli mesafeler almıştır. Birçok Birliğin Afyon’da toplantı yapması hem tanıtım hem de şehrimiz ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.