Salar Belediyespor formasıyla geçen sezon harikalar yaratan Hüseyin Şahin yeni sezonda gollerine devam edeceğini  ifade etti.

“Önceliğim Salar”

Yeni sezonu iple çektiğini aktaran golcü oyuncu, ligler başlayana kadar kendisine yapılan teklifleri değerlendireceğini belirterek; “Şu an fizik tedavi son seansı alacağım. Yaz için güçlendirme yapacağım. Sonra kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Yeni sezona yetişeceğim. Şuan herhangi bir kulüple görüşmedim. Teklif gelirse başka kulüpten değerlendireceğim. Ancak benim önceliğim her zaman Salar Belediyespor’dur. İnşallah yeni sezonda takımla birlikte daha iyi işler çıkaracağım” diye konuştu.

35 gol, 15 asist…

Geçtiğimiz sezon Salar Belediyespor’un Play-Off’a kalmasında büyük rol oynayan Hüseyin Şahin, attığı 35 gol ve yaptığı 15 asistle ön plana çıkmıştı.

Listelere girdi ama!

İscehisarspor  performansının ardından Salar Belediyespor’da da kalecileri attığı gollerle çaresiz bırakan genç golcü, diğer takımların da kıskacına girdi. Ancak ne Salar Beleidyespor yönetimi  Şahin’i bırakmak istiyor ne de başarılı golcü, takımından ayrılmak istiyor.