Bu sezon Süper ligde yer alan ve Haziran ayında yapılması planlanan kongrede aday olmak için liste oluşturan Muammer Mazlum “Önceliğimiz sağlıklı bir yönetim kurulu oluşturmak” dedi.  Dinar Belediyespor’lu yöneticilerin Belediye Başkanı Saffet Acar ile yapacakları görüşmenin ardından nasıl bir rota izleyecekleri öğrenildi.

Afyonkarahisar süper amatör ekiplerinden Dinar Belediyespor, belirsizlik nedeniyle yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başlamayı düşündükleri  ve hedeflerini büyüttükleri öğrenildi. 

Yol haritası çizilecek

Geçtiğimiz sezonlarda kendi imkânları ile süper  amatör lig'de mücadele ettiklerini belirten kulüp yöneticileri, Dinar Belediye belediye başkanı Saffet Acar ve ilçenin ileri gelenleri ile yapacakları görüşmenin ardından yol haritasını belirleyeceklerini söylediler. 

Mazlum "Destek bekliyoruz" 

Dinar Belediyespor'un Kulüp Başkanı Muammer Mazlum ise yaptığı açıklamada , "Bu takım sadece yöneticilerin takımı değil. Bölgesel Amatör Lig'de Dinar’ıı temsil edecek bir takım. Bu nedenle Dinar’lı iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz. Tüm yükü sadece yöneticilerin sırtına yüklemek doğru olmaz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla işadamlarının desteklerini alacağımıza inanıyorum" dedi. 

Hedef büyük 

Yeni sezon öncesi gözlerin çevrildiği Dinar Belediyepor’da hedef büyüyor. Yeşil beyazlıların genel Kaptanı İrfan Yüksel: “Beklentilerin farkındayız. Dinar Belediyespor’da hedefi yükselteceğiz” dedi.

Yeni sezon öncesi gözlerin çevrildiği Dinar Belediyepor’da hedef büyüyor. Yeşil beyazlıların genel Kaptanı İrfan Yüksel: “Beklentilerin farkındayız. Dinar Belediyespor’da hedefi yükselteceğiz” dedi.

 “İddialı bir takım kuracağız”

Yeşil beyazlıların genel Kaptanı Yüksel yeni sezon öncesi İDinarspor’da hedefin büyüyeceğini açıkladı. Gazetemizin spor servisine konuşan Yüksel: “Dinarlı hemşerilerim rahat olsun, bu ilçe her şeyin en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiz. Yalnız her şeyi bir kerede beklemek yanlış olur. Halkımızı dinledik. Dinarspor’un hedefinin büyümesi konusunda istek var. Kulübümüzün daha iyi yere gelmesini bizler de isteriz. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız” dedi. 

“Taraftarı anlıyoruz”

Dinarlıların futbola olan tutkunluğunu da bildiklerini dile getiren Yüksel, şöyle devam etti: “Dinarspor sadece futbol dalında değil, birçok branşta hizmet veriyor. İscehisar gençliğine daha iyi bir altyapı için çaba sarf ediyoruz. Mahallelerimizde yetenekli sporcular keşfedilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kentte sporda en çok hizmet eden kurumların başındayız. Çünkü gençlerimizin spora olan önemini biliyoruz. Yazın okulların tatile gireceğini düşünerek geleneksel yaz spor okullarına devam ettik.”