Yoğun bir katılımın gerçekleştiği iftar programına Vali Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yanı sıra Beyazıt Mahalle Muhtarı Ahmet Özcan, kurum müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım; “Mübarek Ramazan Ayının neredeyse sonuna geldik. Birkaç gün kaldı. Tabi ki sabır ayı, rahmet ayı ve oruç ayı olan Ramazan Ayını geride bırakmanın üzüntüsünü yaşarken, bayrama kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Bu sene iftarlarımızı hep vatandaşlarımızla yapmaya gayret ettik. Ya ilimiz merkezinde ya da ilçelerimizde halkımızla birlikte oruçlarımızı açmaya gayret ettik. Lokmamızı sizlerle paylaştık. Belki biz sizlerin mahallelerine ve sofralarına misafir olarak geldik. Rabbim hepinizden razı olsun. Tuttuğumuz oruçları kabul buyursun. Rabbim en güzel bayramları yine hep birlikte kutlamamızı nasip eylesin. Vatanımızın birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara Rabbim fırsat vermesin. Sadece muhtaç olanlar değil lokmasını paylaşmak isteyenler de buradadır. Böylece güzellikler paylaştıkça çoğalıyor, iftarlarımız bereketleniyor. Ben bundan büyük mutluluk duyuyorum. ” dedi.

İftar programının ardından bir aileye ziyarette bulunan Yıldırım, ailenin istek ve taleplerini dinleyerek onlara sağlıklı ve huzurlu günler temennisinde bulundu.