Peki, PTT 2500 personel alım şartları neler? PTT'ye alım için kimler başvurabilir, başvuru tarihi açıklandı mı? Bu soruların yanıtlarına ulaşıldığında tüm detaylar haberimizde yer alacak. 

PTT MEMUR ALIMI YAPACAK MI? 

PTT son olarak mayıs 2016 tarihinde personel alımı yaptı. Alımlar, Avukat, Mimar, Mimar (İç Mimar), Mühendis (Bilgisayar, Elektrik, İnşaat ve Harita), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Endüstri Mühendisliği Mezunu), Gişe ve Büro Görevlisi (Grafik Tasarım), Gişe ve Büro Görevlisi (Görsel Sanatlar), Gişe ve Büro Görevlisi (Medya), Gişe ve Büro Görevlisi (Radyo-Tv-Sinema), Gişe ve Büro Görevlisi (Arapça Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (Çince Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (Fransızca Bilen), Gişe ve Büro Görevlisi (İspanyolca Bilen), Tekniker (Bilgisayar, Elektrik, Makine, İnşaat ve Harita), Dağıtıcı, pozisyonları için yapıldı.

PTT'NİN HİZMET ALANI 

1. Mektup postası gönderileri 2. Taahhütlü Gönderiler 3. Alma Haberli Gönderiler 4. Alıcının Kendisine Verilecek Kaydını Taşıyan Gönderiler 5. Özel Ulak İşaretli Gönderiler 6. Postrestant Adresli Gönderiler 7. Ödeme Şartlı Posta Gönderisi 8. Değer Konulmuş Gönderiler 9. Tebligat İşlemleri 10. Telgraf 11. Kütüphane Hizmeti 12. Posta pulları 13. Havale işlemleri 14. Hesap işlemleri 15. Efektif İşlemler 16. Fatura Ödemeleri 17. Vergi ve Ceza Ödemeleri 18. Sigortacılık hizmetleri 19. Sgk tahsilatları 20. Ürün satışı 21. Maaş ve Yardım Ödemeleri 22. Telekominikasyon hizmetleri 23. Yurtiçi ve yurt dışı kargo